Spre Vatra Dornei ...

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Excelente fotografii... Pe lâng㒠faptul c㒠ai suportat gerul acela amplificat de viteza trenului, primeşti şi felicită’rile mele pentru poze!! Ză’pada înc㒠netopit㒠de pe suspensia catenarei, peisajele de basm cu brazi împodobiţi cu nea, precum şi existenţa trenului în tot acest decor fac din aceste fotografii... pur şi simplu... demne de vă’zut!!
 
Foarte frumoase fotografii. De ce sunt despă’rţite liniile în prima fotografie? Par c㒠se apropie dup㒠copacii din palnul îndepă’rtat...
 
Am verificat cu G Earth. Nu este vorba de case, aş presupune mai degrab㒠probleme de stabilitate a terenului din cauza apropierii de râu.
Iat㒠zona respectivă’, de la înă’lţime mare pentru a o putea identifica şi voi:

şi un "zoom in" (ce bine ar ară’ta ca dou㒠segmente! Bineînţeles cu alinierile de rigoare şi cu o scalare în lungul liniei...):


Imagini preluate cu Google Earth. Modifică’rile îmi aparţin.
 
Totusi, in poza se vad case intre linii, cred ca e vorba de lipsa spatiului pentru dublarea liniei in paralel si au trebuit ocolite.
 
Da, corect! Scuze, ceaţ㒠prea mare şi satelitul nu bate printre copaci. Oricum, locul arat㒠super ca subiect de module/segmente.