Sovata-Gara mare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

060-EA

Well-Known Member
Trenulist
10 Mai 2016
861
0
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
YAHOO
paul_c_92
LOCATION
Oradea
Dupa ce am vizitat gara mica prezentata aici am mers si in gara mare.Aflata pe linia Blaj-Praid care este exploatata de Regiotrans cu cateva perechi de automotoare ex SNCF "Caravelle"Dupa cum se observa o singura linie este deschisa circulatiei

Intamplator am ajuns chiar cand sosea unul din personalele Praid-Tarnaveni

 
O gara cu liniile putin in curba daca nu ma insel.
O gara ce nu este spectaculoasa prin arhitectura dar pozele acestea si celelalte puse atat de tine cat si de ceilalt m-au cam pus pe ganduri legat de viitoarea macheta sau un modul de prezentare.

Avem gari frumoase, multumim tuturor celor ce-si "rup" pantofii si "consuma" timpul ca sa fotografieze si sa vedem asa ceva, si atunci de ce sa nu le punem pe o macheta?

Am vazut ca multi modelisti feroviari din alte tari fac asa ceva.
Material rulant ar fi sau se pot face conversii asa ca de ce nu?
 
duminica am pierdut o licitatie pe e bay la un automotor SNCF exact ca cel din poze, deci ar fi gara chiar realista cu unul din acela :D
 
Apropo de automotorul RegioTrans, este noutate 2007 la LS Models si este foarte bine facut iar pretul nu este chiar inspaimintator, adica in jur de 200 E.