In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Va prezint o prima incercare de a imprima pe un decodor EsU Lok Sound V.3.5 doua sound-uri auxiliare specifice CFR-ului.
Este vorba de "convorbiri prin statia de emisie-receptie" si "anunt de gara".
Simplu ...mergi in gara cu un mp3 player-recorder ...inregistrezi pe cat se poate la calitate maxima ....transferul in decodor probabil ca e mai complex ...dar se rezolva...
Poate ne face 060-EA un tutorial.
Exact asta am si facut,am mers in gara si am inregistrat cu telefonul mobil,dar vreau sa incerc pe viitor si cu MP3 player.Acasa am editat putin clipul audio si l-am imprimat in decodor cu ajutorul LokProgrammer-ului de la ESU.Mai greu e sa gasesti un loc pe peron ferit de zgomotul produs de calatori,ciocanari.....( :evil: desi ar fi interesant sa inregistram si zgomotul produs de ciocane).
Voi reveni si cu alte sunete in curand.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.