societatea de reparatii RELOC&LUCAS_LITTLEBOY prezinta

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
4 mm.teoretic trebuia de 6 mm pt a evita curbarea datorita lungimii mari.am pus la mijlocul ei o tija pt sprijin si am rezolvat problema.problema este ca se cam ingreuneaza cu sticla,dar este mai deosebita,mai fina la privire.etajerele din pal mi se par cam grosolane comparativ cu inaltimea de 10 cm a etajerei.parerea mea.
 
am terminat de montat etajerele.mai am de bibilit pe ici pe colo si ma apuc de montat leduri pe spatele liniilor pt iluminarea vitrinei.sper sa va placa.
 
cu greu m-am decis asupra garniturilor care vor fi expuse.am incercat sa ating fiecare epoca.sa fie si marfa si calatori,diesel si electrice ....intr-un cuvant cate un pic din fiecare.sper sa va placa.iluminatul nu este functional pana cand voi izola locomotivale de circuit pt a nu sta decodoarele alimentate prea mult timp.mai am putin de bibilit dar ce a fost greu s-a facut.
 
Acum am vazut,ai o garnitura si deasupra vitrinei,trenul fantoma,nu mai are loc?
 
etajera de sus nu este inca iluminata.trebuie sa ma gandesc la o modalitate.cred ca voi monta niste leduri intr-un canal ingust de cablu pe care-l voi lipi deasupra etajerei.
 
am renuntat cu greu la o parte din colectie pentru a face loc pieselor mai deosebite si mai de valoare.cam asa arata momentan garniturile din vitrina.mai am de finalizat iluminatul si este cam gata.cred ca am sa mai fac o vitrina deoarece as mai avea cate ceva de expus...dar ce te faci cu lipsa spatiului dintr-un apartament...ferice de cei care locuiesc la casa.sper sa va placa.
 
obiwan a spus:
Poti sa vinzi si vagoanele roco K BAY. EG1 este loko de marfa.
initial si io formasem aceeiasi garnitura, dar nu prea se pupa...

pe pagina asta ai mai jos sfaturile de la fabrica in cauza:


http://www.brawa.de/en/products/h0/locomotives/e-locomotives/43054-eg1.html

Sau poate isi cumpara 22056 de la TRIX si a rezolvat problema.
http://www.trixshop.de/index.php?sid=a2d6c3cab95d12be45c0040628724bd0&cl=details&anid=T22056&searchparam=22056&&searchepoch=&searchgauge=&searchgroup=&searchsubgroup=&searchfeatures=&searchseries=&searchcrossselling=
 
o parte din colectia prezentata mai sus se afla acum in posesia altori colegi de pe forum.m-am orientat catre epoci 1-2-3 dar am pastrat si cateva epoca 4-5.
majoritatea celor aflate in actuala colectie sunt trix , cateva roco si brawa.in vitrina am expus ce mi s-a parut mai semnificativ , neavand loc pentru toate piesele.am facut la repezeala cateva fotografii la lumina becului cu si fara blitz.iluminarea vitrinei este inca in lucru ,vrand sa o dotez cu un senzor de prezenta temporizat pt o iluminare la o apropiere mai mica de 1 m de vitrina si maxim 5 min ca durata.
asadar sa lasam fotografiile sa vorbeasca.
 
tin sa le multumesc pe aceasta cale lui robertansa si hgd pentru superbele modele pe care au avut bunavointa sa mi le cedeze din propriile colectii.
tot la capitolul noutati m-am inzestrat cu o megacentrala marklin 60214, decodor S88 tot marklin,un circuit complex de linii si macaze trix echipate cu decodoare si motoare de actionare.
ce pot spune despre centrala este ca face si clatite.are un meniu complex dar foarte usor de utilizat.