Site-ul asociatiei

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pcg

Well-Known Member
13 Iulie 2016
368
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salve tuturor ,

In primul rand vreau sa anunt ca prima incercare de realizare a unui site al clubului a demarat. As vrea sa fie ceva destul de simplu nu plin de briz-briz-uri.Toate discutiile legate de subiect se vor desfasura in acest topic.

Pina una alta , vorba lunga , saracia omului. Incercati aici si astept impresii , critici.
 
Mda...eu mai sed si cujet

76741494544fb462194e46.jpg


Pozele de pe manseta sunt deformate.
Despre sumar momentan nimic.

O idee este sa fie cat mai simplu sa nu trebuiasca sa "bajbai" pana gasesti ceva.
Daca se poate introdu un minim de rubrici si pe masura ce ... activitatea avanseaza mai adaugi ce este nevoie.

Mie personal nu-mi plac chestiile de genul "in constructie"

Si mai este ceva. Daca este in romaneste in romaneste sa fie.
 
Trebuie fiecare din noi sa spunem ce credem despre site.
Normal este in constructie hai sa vedem ce trebuie schimbat e usor de spus aia nu imi place hai sa punem ceva in loc.
 
Pai de ce nu incepi tu primul cu ce trebuie facut?

Eu am spus ca nu sunt corecte primele poze, cele de pe manseta. Sunt deformate deci este normal sa nu-mi placa.
Am spus sa nu incarcam pagina cu comenzi care duc catre nicaieri adica spre "pagina in constructie".

Se pare ca nici tu nu vrei sa citesti ce se scrie!!!!!!!!
 
Se va rezolva. Daca va certati aiurea sterg topicul si va las pe voi sa il faceti. Cu pozele sunt de acord , se vor remedia. La culoare se lucreaza , totul este in romaneste cu exceptia ultimei linii pe care sunt obligat sa o las asa. Ideile si criticile sunt binevenite. Daca tot vreti sa va certati, certati-va cu mine, nu intre voi ! :)
 
Pozele au fost puse sa existe ceva acum fiecare dintre noi trebuie sa venim cu contributia noastra si apoi sa alegem ce poze punem,ce culori alegem ce sa existe in continut.
Este mult de munca pentru asa ceva, important este ca cineva a avut o idee cum va arata vom vedea.
Nu e vorba de cearta fiecare dintre noi trebuie sa ne spunem o opinie asta nu e cearta.
 
:aplauze:
Felicitari pentru initiativa!
Restul problemelor se vor remedia in timp. Eu pot sa pun la bataie poze facute de mine cu material rulant la rezolutie super buna. De exemplu cum au fost pozele de pe afisul cu expozitia din 1 Iunie. Bineinteles ca le vom alege impreuna. Eu voi face un CD cu tot ce am si-l voi inmana lui pcg la prima intalnire, sau chiar mai repede daca e nevoie. Avand in vedere ca urmatoarele doua week-end-uri le am libere, am sa ma implic mai mult in activitatile clubului. Ar fi bine ca intre timp sa ne gandim si la sigla clubului ca sa putem realiza diverse materiale de personalizare si sa aiba si site-ul o identitate vizuala.

Cu respect,
 
Salut

<r>Fara suparare. Acum imi fac si eu o mica reclama <E>:D</E> ...imi permiteti sa fac eu site-ul asociatiei deoarece am experienta in domeniu(mai exact sunt webdesigner). Dupa ce imi termin site-urile : <URL url="http://gamez.raphaeloo.com"><s></s>http://gamez.raphaeloo.com<e></e></URL> si <URL url="http://www.raphaeloo.com"><s></s>http://www.raphaeloo.com<e></e></URL> , <URL url="http://rfc.raphaeloo.com"><s></s>http://rfc.raphaeloo.com<e></e></URL> ca bonus va voi face reclama cu bannere si schimb de linkuri. Astept acceptul vostru + dupa accept in mare parte site-ul va fi gata in 4-5 zile + retusurile finale date de voi. Domeniu poate reusim sa gasim ceva interesant <E>:D</E> ....astept rasuns[/url]</r>
 
Re: Salut

<r><QUOTE author="raphaeloo"><s>
raphaeloo a spus:
</s>Fara suparare. Acum imi fac si eu o mica reclama <E>:D</E> ...imi permiteti sa fac eu site-ul asociatiei deoarece am experienta in domeniu(mai exact sunt webdesigner). Dupa ce imi termin site-urile : <URL url="http://gamez.raphaeloo.com"><s></s>http://gamez.raphaeloo.com<e></e></URL> si <URL url="http://www.raphaeloo.com"><s></s>http://www.raphaeloo.com<e></e></URL> , <URL url="http://rfc.raphaeloo.com"><s></s>http://rfc.raphaeloo.com<e></e></URL> ca bonus va voi face reclama cu bannere si schimb de linkuri. Astept acceptul vostru + dupa accept in mare parte site-ul va fi gata in 4-5 zile + retusurile finale date de voi. Domeniu poate reusim sa gasim ceva interesant <E>:D</E> ....astept rasuns[/url]<e>
</e></QUOTE>

<B><s></s>Ia legatura cu pcg<e></e></B></r>
 
sigur am inteles ca esti din bucuresti daca poti sa ma contactezi sa stam de vorba am telefonul 0745123598 mersi frumos.
 
pot sa va trimit cateva template-uri de site-uri, placute la ochi si simple, fara animatii peste animatii. Doar trebuiesc editate nitel cu deamweaver si merge treaba usor.
 
@Raphaello.

Daca ai timp si vrei sa te implici e super ok.

@Seby

Niciodata o idee nu strica.
 
Raphaeloo, aici nu-i vorba ca n-am avea unde hosta situl, iti multumim, dar link-ul tau da chiar ciudat :-?
Pt un asemenea site, un hosting duce la un 7 ron pe luna.
Problema e tocmai ca nu a fost timp sa updatam versiunea lui pcg la zi, caci normal, cineva trebuie sa-si "omoare" timpul cu el... :oops:
rally
 
Salutare.

Site-ul clubului de la cluj va avea o sectiune dedicata cluburilor din Romania, as vrea sa primesc o pagina de descriere a clubului vostru pentru a o pune sus la noi pe site. (daca sunteti de accord bineinteles :) )

Deci pe scurt, cine sunteti, ce faceti, ce vreti sa citeasca un om care aude prima data despre voi. Si eventual o poza de grup sau o poza care va reprezinta.

astept un raspuns.