In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
din momentul din care se precizeaza din start ca e vorba de un vagon-pilot fictiv, "free lance", treaba este ok, insa ma intreb la ce poate folosi un pantograf pe un vagon-pilot... nu am vazut niciunde asa ceva in realitate... :roll:
arata grozav, fiind un fan Taurus imi place cu atat mai mult... ar putea fi considerat un automotor... sau ceva de genu, avand pantograf-cap de Taurus- si coada de vagon
Foarte interesant ca exercitiu :aplauze: .
Ce as mai fi facut eu: slefuirea partiala a nervurilor de pe acoperisul vagonului, si modificarea schemei de culoare integral, pentru a trece mai lin de la loko la vagon.
Acum trebuie să îi adaugi lumini. ĂËi cu restul de loco, încercă să faci invers. Adică la şasiul de locomotivă ajustezi o caroserie de vagon, şi iate-te, o garnitură funcţională.
Parerile conteaza foarte mult, mai ales daca sunt constructive. Eu totusi spun ca daca iti place ce ai realizat atunci e o chestie de valoare mai pretioasa pentru tine si nu conteaza oricine, orice ar spune, intradevar nu poti face lucruri profesionale fara sa investesti o gramada de bani dar ai facut ceva ce iti place si asta conteaza. E o lucrare foarte frumoasa impreuna cu micile greseli si nereguli, FELICITARI!!!
Pe vremuri (anii '70) chiar si in concursurile de modelism exista clasa "free lance". Imi amintesc un model similar facut la TT dintr-o carcasa de V200 si una de Schürzenwagen. Chiar vreau sa caut numarul din "Der Modelleisenbahner" unde era prezentat. Imbinarea era perfecta si modelul era chiar interesant.
sunt de acord cu PDI, nu sunt personal un fan de "free lance" insa in masura in care se spune din start ca lucrarea este fructul imaginatiei creatorului si nu se emit pretentii absurde de autenticitate, totul este ok.
pe vremea cand Railjet-ul nu era inca Railjet si proiectul se numea "Ersatz 4010" (inlocuitor pentru clasa 4010, "Transalpin II") au existat modele la scara 1/20 ale ÖBB Design Center pentru o locomotiva clasa 1116 ("Taurus II") cu un singur post de conducere si un vagon-pilot asemanator, pe baza unui "Modulwagen" Bmpz 20-94 (vagonul care a servit mai tarziu de baza la Railjet).
Se practica ideea si in modelismul static, asa ca vin sa intaresc cele spuse mai sus.
Sunt modelisti care folosesc piese si repere neutilizate din kituri pentru a creea vehicule futuriste, de exemplu avioane care nu au existat niciodata.
De altfel, intentionat sau nu schema de culoare frontala ma duce cu gandul la un automotor prezentat la summitul feroviar de anul trecut, asa ca cine stie, poate apar idei.