- 10 Mai 2016
- 861
- 0
- YAHOO
- paul_c_92
In data de 4 septembrie am trecut prin gara Sighisoara.O eurogara in devenire.Pana atunci cand va fi gata ,casele de bilete, biroul de informatii,si salile de asteptare se rezuma la 3 containere pe care din respect pentru CFR nu le-am pozat.In schimb cladirea arata bine

Din cauza lucrarilor pe tronsonul Campina-Predeal mi-a fost dat sa mai vad inca o ciudatenie.IC-urie de la Bucuresti pentru Oradea,Arad si Cluj au venit cuplate.Erau trase de "creata" 40-721-7

De la Teius soseste personalul cu 41-387-5

In capatul garii se afla personalul regiotrans Sighisoara-Odorhei format din un LDH1250 si un automotor Caravelle

La cateva minute dupa ce a trecut IC-ul de la Bucuresti spre Vestul tarii soseste perechea lui din sens invers tras de "brasoveanca" 41-242-2

In coada unei garnituri de marfa DB se afla un vagon sloven

In depoul Sighisoara se mai pastreaza instalatia de alimentare cu carbuni a locomotivelor cu aburi

Cam atat din data de 4 sept. Urmeaza pozele din 9 .

Din cauza lucrarilor pe tronsonul Campina-Predeal mi-a fost dat sa mai vad inca o ciudatenie.IC-urie de la Bucuresti pentru Oradea,Arad si Cluj au venit cuplate.Erau trase de "creata" 40-721-7

De la Teius soseste personalul cu 41-387-5

In capatul garii se afla personalul regiotrans Sighisoara-Odorhei format din un LDH1250 si un automotor Caravelle

La cateva minute dupa ce a trecut IC-ul de la Bucuresti spre Vestul tarii soseste perechea lui din sens invers tras de "brasoveanca" 41-242-2

In coada unei garnituri de marfa DB se afla un vagon sloven

In depoul Sighisoara se mai pastreaza instalatia de alimentare cu carbuni a locomotivelor cu aburi

Cam atat din data de 4 sept. Urmeaza pozele din 9 .