Siemes propune eHighway.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

oilen

Active Member
7 Decembrie 2011
74
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Iata ca vremea trenurilor ca alternativa de transport incepe sa apuna.

http://www.ubergizmo.com/2012/05/siemens-ehighway-technology-powers-trucks-with-electric-lines-over-the-road/

interesanta idee dar DPDV eco nu face mare lucru
 
Nu e ceva nou.

e heee spionajul industrial a murit sau agentii stau pe net?

http://englishrussia.com/page/4/?s=electric+truck&x=4&y=8
 
Nu aşi spune c㒠e o prostie...
Pentru transportul la ei (Americani) unde autostră’zile sunt lungggiiiiii şi larggggiiii, pare a fi o alternativa mai putin poluantă’.
Cred ca la fel de bine s-ar putea preta si la australieni.
La drum intins si lung fofloseste reţeaua de captare, iar la parcă’ri, descă’rcă’rii etc, ar folosi motorul pe combustie internă’.
 
siemens

<t>Pai nu te poti duce cu Taurusu' peste tot. Sa inteleg ca au mai cizelat "troleibuzele" (cu incarcare in statii) chinezesti?</t>
 
Petrol mai este destul, problema este pretul care creste constant. Nu prea vad utilitatea unui astfel de sistem , pe calea ferata poti transporta cantitati considerabile de marfuri, un sistem electric pentru autocamioane mi se pare nerentabil.
 
Da de ce creşte preţul la petrol?

Io zic c㒠şi-au dat seama marii bişniţari din golf c㒠resursa lor e limitată’, nu se ştie exact cât mai pot extrage, şi atunci s㒠scoat㒠cât mai mult profit.

E.
 
Nu. Costurile de exploatare sunt din ce in ce mai mari (se foreaza la adancimi din ce in ce mai mari si in conditii din ce in ce mai grele cu instalatii din ce in ce mai complexe si mai scumpe).