Sharky si actualele machete !

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
A

Anonymous

Guest
Eu am inceput prin a colectiona miniaturi ale autoturismelor ! Dar pe viitor vreau sa "ma leg" mai mult de modelismul ferovial. 8) :wink:
 
GFata s-a revolvat ! Acu ma duc sa-mi procurez materialele necesare pentru macheta de care vorbeam ! :wink:
 
Un lucru e clar....Te pricepi la fotografiat! :) ! Iti urez "sa-ti mearga mana" tot asa si la trenulit!
Frumoase modele!!
 
Foarte frumoase. Am si eu un Lamborghini Diablo SV 1/43 portocaliu. Am vazut ca si tu ai unul galben dar cred ca e VT.
 
Pai era vorba de o casuta ! Fac acu o casuta taraneasca, pentru vanzare, la scara HO ! Si a trebuia sa ma duc sa cumpar materiale, dar era inchis :cry: de unde iau eu, si acu tre sa astept pana luni ! :( Astept pana luni ce am sa fac !
 
Pe unde au ajuns lucrarile la casuta ! :wink:
Tre sa mai lucrez la iluminare si acoperisul sa-l fixez si sa-l imbrac ! :wink:

 
Diorama lui Sharky o sa se dezvolte mai greu deoarece este la liceu, si ca sa cumpar o locomotiva si alte alea, tre sa mai strang bani ! :wink: Dar o sa fie ceva interesant cand va fi gata ! :)
 
Ai tot timpul inainte, Sharky, si apoi umplandu-ti timpul liber (nu cel alocat invatatului! :p ) cu fabricarea si vanzarea diverselor machete, poti strange banuti pentru trenulete mult mai usor. Eu unul sunt dispus sa achizitionez din lucrarile tale, daca faci o prezentare pe forum si, desigur, daca lucrezi la scara 1: 87.
 
Corect! :wink: De exemplu, casuta taraneasca mi se pare ok din foto, desigur, Sharky mai are de facut ceva finisaje exterioare...nu-i asa Sharky? :wink: Fiind traraneasca, sa nu folosesti glet, eventual chirpici...intelegi ce vreau sa spun? :p
 
Asa-i ! Am sa dezvolt mai mult idee asta ! :wink: O sa iasa ceva frumos ce am de gand ... :wink: Surpriza !