Set Liliput: locomotiva Werklok 9 OMV + 4 vagoane cisterna

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

andreiul

Well-Known Member
Trenulist
21 August 2008
1.698
5
Bucuresti
www.cheetah.ro
WEBSITE
http://www.cheetah.ro
YAHOO
andreiul_babaul
LOCATION
Bucuresti
Dragi trenulisti,

In cele ce urmeaza va voi prezenta un set de la Liliput, compus din locomotiva Werklok 9 OMV (prezentata de f33), precum si din o cisterna OMV pe boghiuri si 3 cisterne OMV pe osii.

Locomotiva vine echipata cu un decodor Esu LokPilot v2.0 cu compensare de sarcina. Impreuna cu mecanismul conceput de cei de la Liliput, face ca locmotiva sa se deplaseze EXTREM de lin si silentios. Detaliile sunt numeroase, dupa cum veti vedea si din poze.

Nu intru in mai multe detalii pentru ca f33 a descris-o si modificat-o, iar acolo puteti gasi mai multe detalii tehnice.

Eu m-am limitat deocamdata la montarea unui "gigel", vopsirea tampoanelor cu alb si vopsirea interiorului (nu-mi place cum a iesit, asa ca voi reface operatiunea).

Iata in continuare cateva poze cu locomotiva, din diverse unghiuri, pentru a va face o idee despre cum arata:
Ambalajul este conceput astfel incat daca din neatentie scapati cutia pe jos, cu siguranta locomotiva nu va pati nimic. In interior veti gasi, in afara de locomotiva, o punguta cu accesorii si un set de roti cu guma de aderenta, precum si prospectul masinii si prospectul decodorului Esu.


Acum cateva cuvinte despre vagoane.
In primul rand ruleaza bine, chiar si la viteze mari. Nu deraiaza, sunt suficient de grele ca sa aiba un sunet de rulare pe sine care sa placa (am testat pe sine Piko).
Tampografia este foatre bine realizata, rotile sunt metalice.
Acelasi ambalaj care te scapa de emotii daca scapi cutia pe jos.
Iata cateva poze:


Cam atat; am de gand sa redecorez interiorul locomotivei, pentru ca momentan mai mult l-am stricat decat sa-l imbunatatesc. va voi tine la curent cu evolutia lucrarilor.

Multumesc
 
Asta chiar este Garnitura ALBA, pe deasupra si corecta.Trebuie sa faci o rafinarie sa ai pe unde manevra masina cu lichide. Frumoasa in Draci!

Petrol este, fum este, praf este. E cam imaculata jucaria, trebuie cv pete, scurgeri si putintel de rugina.Spor!!!
 
ooof, rafinarie..... as vrea eu sa fac o diorama pe care sa am si o rafinarie; din pacate spatiul nu imi permite....dar o sa zic ca e rafinaria in apropiere si ca vine locomotiva sa faca un tren si sa alimenteze pompele de diesel; mai mult de atat nu pot