In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Este una in muzeul depoului de la Dej.
"Seria" e de fapt o singura locomotiva 151.002. 151.001 a ajuns la rusi dupa razboi si din cate stiu i-a explodat cazanul, ulterior fiind casata.
Vezi aici:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8499
din pacate nu mai sunt decat 2 poze, baietii le-au sters de pe site. Sunt sigur insa ce le mai au. Tot au mai fost publicate poze cu masina respectiva. Mai vezi si pe la sectiunea Colectii foto personale.
Multumesc de informatie. Nu ma astepam sa fie o operatiune "plug and play" sper sa nu se transforme intr-una "plug and prey". Ma poate ajuta cineva cu poze de cat mai inalta rezolutie cu detaliile locomotivei 151.002 aflata in depoul Dej ?
Salut. Te pot ajuta eu. In primavara am fost la Dej si am cateva poze. Trimite-mi te rog un mesaj pe cristi_an_vlad@ yahoo.com si iti trimit poze. Sau un nr de tel si iti trimit pe whatsapp.
Cu respect
Cristian
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.