Seria 151.

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

ICRA

Well-Known Member
Trenulist
24 August 2011
811
118
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut, unde pot sa gasesc date si fotografii despre seria 151.?
Si unde mai gasesc in tara seria asta de locomotiva?
 
Multumesc Radu!
Din cautarile pe google nu am gasit poze in detaliu cu aceasta locomotiva, desi cred ca cineva e posibil sa aibe aceste poze.

Multumesc.
 
Vezi aici:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8499
din pacate nu mai sunt decat 2 poze, baietii le-au sters de pe site. Sunt sigur insa ce le mai au. Tot au mai fost publicate poze cu masina respectiva. Mai vezi si pe la sectiunea Colectii foto personale.
 
Date despre locomotiva gasesti in Vol 2 din Istoricul tractiunii feroviare din Romania de Serban Lacriteanu si Ilie Popescu.

De la mine o carte postala cu 151.001


Probabil in 1939 in curte la Malaxa (dupa volumul 2 din Istoric)
 
  • Like
Reacții: MonteCristo
Multumesc baieti ptr raspunsuri, foarte frumoasa cartea postala Gam.

Rog pe cei mai au poze sa posteze.
 
Salut Florin-Dej. M-ar interesa poze cu toate detaliile de pe ea. Roti, biele, plug, cazan, amplasare nituri, tender cu toate detaliile.
 
darkshadowro post_id=166894 time=1540123050 user_id=1840 a spus:
Salut Florin-Dej. M-ar interesa poze cu toate detaliile de pe ea. Roti, biele, plug, cazan, amplasare nituri, tender cu toate detaliile.

Din pacate Florin nu mai este activ pe forum din 2014. :(
 
Multumesc de informatie. Nu ma astepam sa fie o operatiune "plug and play" sper sa nu se transforme intr-una "plug and prey". Ma poate ajuta cineva cu poze de cat mai inalta rezolutie cu detaliile locomotivei 151.002 aflata in depoul Dej ?
 
Salut. Te pot ajuta eu. In primavara am fost la Dej si am cateva poze. Trimite-mi te rog un mesaj pe cristi_an_vlad@ yahoo.com si iti trimit poze. Sau un nr de tel si iti trimit pe whatsapp.
Cu respect
Cristian