Scorpion si diorama lui

scorpion

Member
15 Octombrie 2007
39
0
Arad
YAHOO
scorpion_15_ro
Salut!
Am promis mai demult ca imi voi prezenta diorama, inca in lucru.
Din pacate fiind in aceeasi situatie cu prietenii din Ar Rail Club, clasa a 12-a, timpul pentru lucru s-a cam redus.

Oricum sa incepem cu inceputul.
Totul a inceput de la o dilema: modul sau circuit. Am ales in cele din urma circuitul, dar cu unele compromisuri.

Placa este din OSB si are dimensiunile 1600X1060 mm.
Iata o poza de pe la inceputuri:

Dupa un timp am realizat terasamentul. In loc de pluta am folosit o izolatie pentru parchetul laminat:

Am prins linia in ace de gamalie si am inceput sa fac terasamentul: pietris, apa cu detergent de vase, aracet... solutia traditionala :-)

In prezent am terminat terasamentul peste tot, bineinteles va mai trebui sa corectez pe alocuri, si am reusit sa fac relieful. Metoda: plasa de tantari si gips:

Tot de curant am iluminat si gara, mai este de lucru oricum, sper ca va arata intr-un final bine.

Multumesc in special lui grandpagscout care m-a ajutat la inceput cu terasamentul, iar apoi cu relieful.
Voi mai reveni cu ulterioare completari.

Toate cele bune!

Felicitari pentru inceputuri ! e bine ca ai mai gasit ceva pietris pentru finalizarea terasamentului ;-)
Si crede-ma , cand vei ajunge "mare" vei avea si mai putin timp pentru activitatile modelistice :evil: :evil: :evil: :evil: