Scheme de vopsire locomotive – 060 DA

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Am primit cateva mailuri in care eram intrebat daca pot furniza schemele de vopsire la 060 DA. Iata ca ma conformez si voi incepe de azi sa postez toate schemele de vopsire la toate locomotivele romanesti pe care le detin in MSTS. Incep cu 060 DA, cea mai prezenta locomotiva pe liniile tarii noastre.
 
Continui seria de imagini ale locomotivei 060 DA cu o pozitie din care se vede si acoperisul dar si fata si lateralul la rugamintea unui vizitator al sitului. Sper sa-i fie de folos la alegerea schemei de vopsire pentru locomotiva sa. Pentru orice alte sugestii sau cereri de imagini ale acestei masini sau ale altei locomotive romanesti, va rog sa imi lasati mesaj pe site. Toate aceste modele sunt opere 3D ale fanilor MSTS. Autorii pot fi contactati pe situl Train-Sim.ro daca se doreste obtinerea unor alte variante de vopsire. Eu le am numai pe cele prezentate pana acum.