Santierul meu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
@catalin_gym
Multumesc pentru felicitari. Ce se vede pana acum nu reprezinta decat 40-50% din colectia mea. In mare sunt utilajist (nici masinist si nici trenulist), dar sper ca in curand sa am timp (si spatiu) sa-mi fac o diorama si cu ceva trenuri. Din categoria trenurilor ma intereseaza acum numai utilajele de cale (am "clasica" macara Rocco, nemotorizata, cu vagonul pentru brat si cu vagonul atelier, dar, deocamdata, stau in cutiile lor).
@benHur
Se gasesc machete de genul asta si la scara 1"87. E adevarat ca sunt mai putin detaliate (cu exceptia kiturilor de la Kibri). In curand o sa aduc si eu niste machete de genul asta. Detalii pe site-ul meu sau pe PM (nu vreau sa fac publicitate aici).
 
Felicitari pentru colectie!! :aplauze:
Pai, din cate stiu, nu cred ca se pune problema de reclama, ci de informare de unde s-ar putea achizitiona diverse produse legate de machetism!!! ;-)
Asa ca se pot posta adrese de site-uri cu asemenea produse (vezi regulamentul)
:bye:
 
Sincer sa fiu, nu stiu. Eu l-am gasit intr-un magazin (Modelism, din Cocorul), era singurul, iar cand am vrut sa aflu cine l-a facut etc, baietii de-acolo au cam dat din colt in colt, ca nu stiu, ca l-a adus cineva in consignatie, ca nu stiu de unde sa-l ia, ca har, ca mar. Asa ca l-am cumparat si n-am reusit sa aflu mai mult.
Daca aflu ceva va spun (si pe mine m-ar mai tnta si alte Roman-uri).
 
Si intrucat am vazut ca ati apreciat colectia mea o sa mai pun cateva poze (sambata a plouat asa ca am mai sters praful pe cateva machete, ocazie cu care le-am si fotografiat).
Incep cu cateva 1:87, majoritatea din cele de reclama pentru diverse beri, insa s-au strecurat printre ele si Herpa, Kibri sau Siku:
- oldies:

- platforme (plus un incarcator):

- platforme si nu numai:

- basculante:
 
Continuam tot cu 1:50:

- betoniera autoincarcatoare de 4mc Carmix, de la Joal (pentru amatori, veti putea gasi de vanzare acest model, alaturi de altele, in cca 2 saptamani pe situl meu):- malaxor Stetter (model mai vechi) de 5mc, de la Conrad:- malaxor Liebherr de 5mc, de la Conrad:si inca un malaxor Liebherr, de 9mc, tot de la Conrad:

 
Si incheiem tot cu malaxoare, de data asta prevazute cu pompe de beton: seria PUMI ( de la pumpe+mixer) de la Putzmeister, 1:50, Conrad:
- un PUMI mai vechi, de 5mc, cu brat de 16 m, cu sistem de pompare PM Elefant:
- un PUMI mai nou un pic, de 9mc, cu brat de 21 m, cu sistem de pompare cu rotor (tip Wibau):
- un PUMI nou, tot de 9mc, cu brat de 21m si tot cu sistem de pompare cu rotor:
Cam astea ar fi, urmeaza in curand si altele: pmpe de beton, macarale, utilaje terasiere etc.
 
o sa te bucuri, Siku scoate anul asta un MB L322 Kipper la 1/50, un alt Oldie foarte dragut, dupa acele TLF16 si DL25 DoKa pe Magirus Merkur!