Salut

liviusandulache

New Member
2 Decembrie 2016
6
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salut,

Sunt Liviu si am sperat ca nu ma voi apuca de trenulete, dar am cedat in cele din urma!
Sunt pasionat de trenuri de mic si mereu m-au atras trenuletele, dar nu am vrut sa ma apuc de acest hobby ca mi se pare prea scump si nu am spatiu.

Dar vazand la chiosc revista "Trenuletul electric" cu o sina, numarul 32, nu m-am putut abtine sa nu o cumpar. Apoi am comandat online toate numerele de la 2 la 31, care aveau vagoane sau sine. Numarul 2 am cumparat-o de doua ori ca sa am doua macazuri. Mi-am mai cumparat de doua ori si numarul 36 ca sa am si doua macazuri dreapta.
Apoi mi-am cumparat de 500 de lei, de la doua persoane, sine si macazuri second hand sa imi fac un circuit prin apartament, pe care sa-l montez uneori noaptea, dupa ce se culca fetita mea.
Apoi mi-am cumparat o locomotiva digitala Roco BR 212 noua din start set cu 350 de lei si o statie digitala Piko Digi 1 second hand cu 130 de lei. Atunci am inteles ca unele sine sunt acceptabile, altele proaste, altele foarte proaste si ca nu pot avea bucla de intoarcere fara un dispozitiv care sa schimbe polaritatea in bucla.
Am aruncat toate sinele care nu erau bune.

Apoi mi-am cumparat un circuit Piko nou, cu doua macazuri curbe, din start set, la 270 de lei. Atunci am vazut o mare diferenta la rulare.
Am cumparat un vagon AF Models 20023, unul AF Models 20025 cu iluminare (fara decodor) si astept sa-mi vina din Germania un AF Models 20011.

Locomotiva Roco BR 212 DB cu doua vagoane AF Models AVA 200 CFR

Am descoperit softul SCARM si mi-am proiectat o extindere de circuit la care vreau sa ajung intr-un an de zile.
Momentan astept o comanda de 420 de lei cu o lungire a circuitului si cu inca doua macazuri drepte si o noua linie, plus doua vagoane Roco platforma.

Voi vinde colectia Trenuletu Electric la jumatate din pretul paltit de mine si toate sinele si macazurile second pastrate la fel.

In mai putin de doua luni am cheltuit ceva bani inutil cu acest hobby si am putine, dar am invatat multe si mai am destule.

Visez la locomotive CFR!