In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
sunt aproape de finalizarea unui modul s88 _sch si a unui b.o.d varianta prezentata de dac!
am obs ca modulul s88 are 18 intrari x1,x2...x8 iar x2 si x7 are 3 intrari restul avand doar 2 ,iar b.o.dul are 5 iesiri: 2x -+12v,2xsegm izolat,1 INTRARE S88!
CUM CONECTEZ B.O.DUL LA MODUL ??? |)
- masa BOD (LSP4) la masa S88 si
- iesire BOD (LSP5) la intrare S88 (una dintre ele).
Eu am alimentat toate BOD-urile + interfata GenLI cu aceeasi sursa de 12V si nu a mai fost nevoie de conexiunea de masa (masa GenLi fiind aceeasi cu a modulului S88)
din cate am obs [ schema VSS este GND...si restul de 8 conectez b.o.d-urile....ak ramane intrebarea de ce mai are ink 9 intrari l partea de sus?? poate citi 16 b.o.d-uri?
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.