Stimati colegi pasionati, iata vin siu eu cu o completare foto ca jurnal de calatorie, de data aceasta pe ruta Sacuieni Bihor-Satu Mare. Initial am plecat din Oradea, dar cum stiu ca cineva facuse deja traseul de la Oradea pana la Sacuie Bihor si de acolo la Sarmasag, am hotarat ca sa fie un fel de continuare pana la o statie draga mie, Satu Mare, unde de altfel am crescut si copilarit si de care cu greu m-am despartit.Calatoria am facut-o cu trenul personal 4337 Oradea-Halmeu si am inceput sa pozez de la intrarea in Sacuieni Bihor.

Urmatoarea statie dupa Sacuieni a fost Silindru, unde trenul nostru nu a stationat decat cateva minute.
Urmatoarea oprire a fost Halta Simian, foarte aproape de statia Valea lui Mihai.

A urmat statia Valea lui Mihai, unde arhitectura existenta intotdeauna ma impresioneaza si readuce in actualitate impreuna cu semnalele mecanice, vremuri demult apuse.

Iesim din Valea lui Mihai si ne indreptam spre Curtuiuseni o halta la limita judetului Satu Mare.

Urmeaza Halta Resighea, cu o cladire in stil MAV si cu anexele aferente.

Intram apoi in statia Sanislau, unde trenul nostru a trebuit sa astepte acceleratul 1742 Satu Mare-Bucuresti, tras de un Jimy.

Ne apropiem de Carei si urmeaza Halta Marna.

Intram in Gara Carei unde am surprins si un LDH al CFR Marfa si vagoane Dimitrov precum si o remiza veche.

Dupa Carei personalul nostru a oprit la Halta Domanesti si Halta Moftin.

Urmatoarea statie dupa Sacuieni a fost Silindru, unde trenul nostru nu a stationat decat cateva minute.

Urmatoarea oprire a fost Halta Simian, foarte aproape de statia Valea lui Mihai.

A urmat statia Valea lui Mihai, unde arhitectura existenta intotdeauna ma impresioneaza si readuce in actualitate impreuna cu semnalele mecanice, vremuri demult apuse.

Iesim din Valea lui Mihai si ne indreptam spre Curtuiuseni o halta la limita judetului Satu Mare.

Urmeaza Halta Resighea, cu o cladire in stil MAV si cu anexele aferente.

Intram apoi in statia Sanislau, unde trenul nostru a trebuit sa astepte acceleratul 1742 Satu Mare-Bucuresti, tras de un Jimy.

Ne apropiem de Carei si urmeaza Halta Marna.

Intram in Gara Carei unde am surprins si un LDH al CFR Marfa si vagoane Dimitrov precum si o remiza veche.

Dupa Carei personalul nostru a oprit la Halta Domanesti si Halta Moftin.