Fratilor, nu mai acuzati aiurea un serviciu national de coletarie, fara a avea toate datele sau experienta cumulata cu ei :-x
Au bubele lor, fara discutii, dar TOATE serviciile de curierat le au, chiar alea scumpe .
Am trimis in 3 ani poate peste mia de colete, dar NICIODATA nu s-a pierdut vreunul !!!! Poate sa fi ajuns storcosite ( dezastru pt machetele continute )
Probleme cu rambursurile, multe retururi, (pe motiv de postas beat ) DAR
niciodata nu s-a furat nimic . Si acum primesc colete de mii de euro din Vest si sunt in perfecta stare.
Vjr19 vezi ca problema e la cei ce trebuiau sa trimita premiul, nimic mai simplu pt ei decat sa arunce vina in ograda postei.
Dar una peste alta, general vorbind, ma deranjeaza cumplit
denigrarea tarii in care ne-am nascut si traim. Nimic mai simplu si mai fals de spus " TRAIM IN ROMANIA SI ASTA SPUNE TOT !!!"
Vrem curatenie, dar aruncam chistoace si hartii pe jos ( si eu ma mai scap
)
Vrem conducatori mai buni, dar nu ne ducem la vot (nici eu nu mai servesc )
Exemple de nepasare si lipsa implicarii personale, pt o tara mai bine organizata tot pot continua...
Dupa 4 ani de stat in Germania "am fugit" de acolo, daca mai stateam mult o dadeam sigur in psihoza ...
capac cred ca mi-au pus cararile asfaltate din padure si treptele spre cascada din Bad Urach .
Ca paranteza , intr-un reportaj din lunile trecute ziceau ca spitalul de boli nervoase din Socola s-a umplut de capsunari... oare de ce ?
In concluzie, caci m-am racorit, propun ca fiecare, dupa puterile sale sa contribuie la dezvoltarea acestei tari si sa nu se mai planga :!:
Despre politicieni ca-s hoti, nu-i avem doar noi... vezi procesele cu premierii francezi, dizolvarea parlamentului european pt coruptie, scandalul Kohl (arhitectul uniunii europene) etc, etc, etc
Multe lucruri s-au schimbat in bine, fata de vremurile tineretii mele, dar fara vointa si cu lamentari nu vom evolua mai repede .
rally