Roco

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Aceste modele s-au produs:

Start set 41287 , 51231

Locomotiva Br 132 " Ludmilla " inclusiv modelul cu sound,

Br 111 , Nohab DSB

set vagoane 64000

in rest consulta rubrica vanzari si urmareste cele mai populare modele la vanzare
 
pentru cei interesati de "productia" Roco le recomand cu caldura talciocurile aradene precum si rubricile de vanzari ale forumurilor! ;)

si sa nu mai aud pe cineva cum ca romanii nu ar fi hotii Europei! :roll:
 
ei, atunci m-oi fi inselat eu... pesemne ca cei care fura din fabrica vand in talcioc direct in Szeged si Varset si abia dupa aia ajung la rubrica de vanzari de pe forum! :)
 
Horea are dreptate

Cum este posibil sa ¨rasara¨ atatea vagoane noi la niste preturi atat de mici altcumva decat daca sunt furate sau rebuturi?
Ca sa nu mai vorbim de decodoare si roti.......

Este imposibil ca niste persoane fizice sa aiba asemenea cantitati si pe care sa le vanda la asemenea preturi, FARA SA AIBA FIRMA SI SA FIE DISTRIBUITOR AUTORIZAT ROCO, decat prin cai ilegale.

Nu inteleg de ce distribuitorii ROCO nu iau masuri? Ar trebui sa sune la firma mama sa explice situatia, sa dea linkuri, etc si deasemenea sa sesizeze autoritatile statului atat in Arad cat si in orasul de resedinta.

Salutatari si toate bune
 
laur a spus:
furate nefurate trebuie sa traiasca toata lumea si mai ales ca le putem cumpara la preturi accesibile :p

Cu riscul de a ma alege cu o morala de la unii "patrioti", la cele spuse de tine as mai adauga doar atat:

"Mentalitate tipic romaneasca!"
 
Da, rusinos ce se intampla, dar eu nu cred ca se poate fura ceva de la locul de munca fara acordul managerilor sau celor ce verifica, o parte din veniturile realizate in acest mod sigur ajung in buzunarele conducerii de la Arad.
Oricum, urata treaba daca este adevarata.
In alta ordine de idei, sa nu fiu total off topic, se zvonea candva ca Roco va face o locomotiva cu abur romaneasca la HO. Mai stie cineva ceva despre acest proiect?

Numai bine,
Bogdan
 
Da' de "prezumtia de nevinovatie" o-ti fi auzit?

...sau ar fi prea mult pentru unii ideea de "productie colaterala". ....sau ati uitat tranzistorii de un leu din MAGAZINUL " de pe gang" deci nu la bisnitarii de acolo? - piese iesite din parametrii, dar folosibile in anumite montaje.
M-ati inebunit cu "ideea de perfectiune", nu zice modelu' cucu, nu e bun! Daca vrei sa faci un model pe baza unuia din productia de fabrica are rost sa iei unul bun? Bun e tocmai un rebut!

PDI-ul, desigur!
 
Daca vrei sa faci un model pe baza unuia din productia de fabrica cauti unul second, cauti o ocazie, nu cred ca furtul sau incurajarea acestuia este solutia, personal nu sunt deloc mandru de acest "fenomen",
totusi nu acuz pe nimeni pentru ca nu stiu defapt de unde provin atatea modele.
 
cauti unul second
....cu stampila de "nefurat" pe el...

Sincer, decat sa pierdeti timpul deschizand astfel de discutii, va sugerez o preocupare mult mai practica, instructiva, creativa... MODELISMUL FEROVIAR!

PDI
 
buna,

oameni buni, hai sa nu incepem o polemica inutila.

cand s-a deschis fabrica Roco in Slovacia se fura de 55000 Schilling pe luna, s-au prins faptasii (4 oameni) s-au arestat si condamnat la inchisoare... asta era prin 1996.

la Modelleisenbahn GmbH (fabrica Roco - Fleischmann) din Arad se fura cam de 25000 Euro pe luna de pe linia de productie - estimarea apartine unui membru al directiei din Austria; las la o parte "containerul cu rebuturi" in care se arunca ce e gresit si ce in mod normal se caseaza, ca acela ajunge oricum pe mana unor "nene" bine intentionati care apoi le completeaza servindu-se din fabrica cu piesele "gresite"...

cand o sa vad arestari si condamnari o sa zic "aleluia", pana atunci trebuie doar sa rad manzeste la bancurile cu romani cinstiti...
(...)

adevarul? se fura pe rupte, se fura din containerul cu rebuturi si apoi se fura direct de pe linia de productie pentru a le completa, apoi se vand pe diferite canale si ajung pana si aici la noi... sunt mandru de asta? nu am de ce, deoarece constat ca fac parte dintr-o natie de hoti!

acum ne putem intoarce la modelism cinstit si curat precum Sfanta Fecioara, ca sa-i fac un hatar lui PDI!
 
Salutari,

Hotia este un fenomen care afecteaza atat producatorii, distribuitorii cat si clientii finali care vor trebui sa plateasca la urma urmei un pret mai mare pe un produs al fabricii, care este nevoita sa includa furaciunile in pret. Pe langa aceste probleme se viciaza si mai rau imaginea noastra de tara. Solutia este foarte simpla: sa nu cumparam decat de la sursele de incredere, astfel, incetul cu incetul hotii nu vor mai avea piata si hotiile se vor diminua; putin probabil dar s-ar putea ca la un moment dat sa inceapa si ei sa colectioneze trenulete si candva vor dori si alte modele (decat cele pe care le pot fura de la Roco), atunci va apare un fenomen pozitiv, vor creste vanzarile de piata si interesul producatorilor pentru piata noastra.
Stie cineva ceva despre vre-un proiect Roco de aburoase romanesti?

Cu bine,
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.