O sa fac putin pe avocatul diavolului:
ce misto e sa te dai mare patriot cand esti plecat :afara:... am mai intalnit specimene din astea, cum miroseau putin a italia si franta cum incepeau sa ne tina prelegeri despre cat de urat este sa fi roman. da, e urat sa fi platit ca un indian si sa nu iti ajunga banii de mancare, dar domnilor nu putem fi toti manageri ( a se vedea CRIZA ). unii trebuie sa se sacrifice ca sa o duceti toti bine, unii trebuie sa fie si jos langa strung si sa deie la pila 8 ore. cum credeti ca dintr/un salar de 15 mil pe luna poti sa tzii si familia si sa ai si un hobby ??? sau scuze, ar trebui sa muncim mai mult, stiu, dar uite ca nu prea ne mai ajunge timpul. Cat despre asa numitele canale oficiale, dati/mi voie sa nu amintesc despre "adaosul comercial" practicat de toti. cum e posibil ca un produs de 12 E (pret de iesire din fabrica) sa ajunga la aproape triplu ? hai sa nu ne mai amagim, pe unii ii paste falimentul, E CRIZA DOMNILOR, ati uitat? Si poate ca nu ar fi o piata gri daca nu ar fi sustinuta din interior de cine trebuie, cu regret va spun dar asa se face peste tot, se numeste supravietuire. aruncati o privire peste gard in china, acest "miracol" pe care toti il injuram, cum au reusit sa ne distruga economia mondiala doar pt ca ei produc mai ieftin... poate un roco in china, ce ziceti?
Sa aveti o zi buna, luati ce am scris mai sus ca pe un "pamflet", nu am nimic cu nimeni, nu vreau sa jignesc pe nimeni si mai ales vreau sa intelegeti ca sunt multi care injura printre dinti ceea ce s/a scris aici, dar cumpara in continuare produse "gri"