ROCO-noutati si diverse

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

scandurah

New Member
22 Martie 2008
10
0
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Ultima noutate mai importanta legata de Roco:achizitia Fleischman. Am auzit k e posibil sa mute o parte din productia Fleischman in Romania.
 
Veste: Fabrica din Romania isi extinde productia de locomotive.Poate vom cumpara in viitor mai mullte locomotive made in RO. :D
 
Oameni buni, hai sa nu mai scriem lucruri auzite si neverificate...

NU Roco cumpara Fleischmann, de altfel Roco nu mai exista ca firma din iunie 2005! Roco nu mai este decat un nume de marca al Modelleisenbahn GmbH, o firma de modelism ridicata pe ruinele fostei Roco de un grup de investitori si care a fost vanduta de banca (Sparkasse Salzburg) intreprinzatorului bavarez Anton Hallsberger!

Holdingul aceluiasi investitor a achizitionat in februarie trecut si firma Fleischmann GmbH din Nurnberg, insa ca o structura separata. In nici un caz nu se poate spune ca Roco (marca care nu mai exista ca atare) a cumparat Fleischmann.

Avem aici pe forum un topic dedicat acestei teme:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2569&start=15 (ultima pagina aici)

Va rog deci sa nu mai prezentati informatii care au luni de zile ca "noutati" si sa va documentati in prealabil!

V-as ruga de asemeana pe uni sa va conformati cu regulamentul forumului privind regulile de scriere si punctuatie. Multumesc pentru intelegere.
 
Daca e vorba de diverse , hai sa strecor si eu link-ul asta : http://www.roco.cc/index.php?id=406&L=1
Filmul a fost noutate pentru mine (pana azi nu am dat prin meniul de pe pagina lor ) , poate si pentru altii :confused: