Roco 52524 BR212 DB AG

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.579
439
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Mi se pare mie sau se produsese un scurtcircuit între traseele care duc la culegătoarele de tensiune TR (Track Right - șina de pe dreapta) și TL (Track Left - șina de pe stânga)? Nu sunt sigur, dar în imaginile anterioare am observat o picătură de cositor pe pătrățelul notat "2L" (ceea ce cred că înseamnă Zwei-Leiter, adică două șine), iar pătrățelul notat "3L" (Drei-Leiter, adică trei șine) era curat. Acum mi se pare că văd cositor pe ambele pătrățele, iar traseele respective duc spre TR și TL.
Observ că a apărut un difuzor și un decodor cu sunet, ceea ce deja este un pas înainte pentru această simpatică locomotivă :cool:
 
  • Like
Reacții: AlexDB

AlexDB

Active Member
21 Februarie 2019
82
45
38
Posibil ca distanta dintre trasee + cositorul aferent sa fie prea mica...dar de ce doar acum? Tocmai cautam pe net vagoane "silberlinge commuter" si mi s-a facut dor s-o mai rulez o data..
@mpursu - ca o gluma mai mult sau mai putin ironica: din umila mea colectie de 4 locomotive, 2 Piko Expert si 2 Roco, BR212 si BR233 sunt preferatele mele si singurele cu sunet. La o PIKO am gasit niste lipituri atat de proaste incat au generat contacte intermitente, iar la Roco sunt atat de bine facute lipiturile incat apar scurt-circuituri intre trasee :D
 
  • Like
Reacții: mpursu

anvo5555

Well-Known Member
Trenulist
21 Februarie 2016
308
335
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Uff, nu ma mai mir de ce locomotivele de fabricatie mai veche sunt subiectul unor adevarate batalii, nu licitatii, pe ebay sau alte site uri de profil.
 

GFN

Well-Known Member
Trenulist
14 Octombrie 2010
1.256
1.527
Bucuresti
YAHOO
contactless
LOCATION
Bucuresti
Bine ca a scapat doar cu atat , acum sa verifici continuitatea traseului, posibil sa se fi intrerupt continuitatea dintre culegatoarele de la boghiul 1 si 2 ,
apoi sa cureti zona aceea carbonizata pentru ca este posibil sa mai faca figuri daca o lasi asa.
Am auzit asa ca vorbeste lumea prin unele cercuri , ca imi cumpar vechituri de pe Ebay si apoi le montez decodoare, ei bine din cauza asta imi cumpar vechituri , pentru ca ce a fost facut acum 10- 15-20 de ani este mai trainic si bine fabricat , decat ce este fabricat acum, in rest cainii latra, caravana trece.
 
Ultima editare: