Reparatii pe relatia Brasov-Targul-Mures 2013

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Pantiru

Well-Known Member
15 Aprilie 2011
396
1
Braila
LOCATION
Braila
Fiind in concediu la Baile-Tusnad am avut sansa sa surprind la lucru doua drezine in zona statiei din statiune sim-am gandit sa va impartasesc si voua sansa mea, de aceea pun aceste poze pe forum,poate intereseaza pe cineva.In timpul liber intre o urcare pe munte si plimbari prin statiune am reusit sa mai captez imagine cu utilajele respective la lucru
Cat am stat pe malul Oltului am mai reusit sa mai fac ceva poze.


si o ultima serie de poze,inclusiv cand luam apa de la izvorul de langa gara pentru drumul ''greu'' spre casa.

O ultima poza care am scapat-o din procesul de selectare si la care vreau un raspuns de la cei care stiu ce este chestia aia neagra de pe marginea liniei.
Tot odata vreau sa multumesc colegilor Gam3,Cosmin78 si dantm care m-au ajutat si incurajat sa pot pune poze pe forum,pentru mine este o mare reusita tinand cont ca engleza nu este punctul meu forte.

 
Acea "cutie neagră’" pe stâlp de susţinere şi cu apă’ră’toare de ploaie deasupra, pe partea cu uşiţa mobilă’, este - nu cred c㒠greşesc - cutia ce "ascunde" un interfon de comunicaţie, din punctul unde e instalat cu prima gar㒠(sau punct de control trafic feroviar)...astfel de "obiecte" se gă’sesc mai des prin gă’ri (mai ales în triaje), dar au ajuns pe cale de dispariţie acum când staţiile radio mobile sunt mult mai comode şi au bă’taia (distanţa de emisie) suficient㒠în condiţiile de munte (nu de câmp deschis), în cazul de faţă’.