Remiza circulara 5 locuri

peace

Guest
11 Septembrie 2011
87
0
Iasi
Aceasta constructie o voi atasa placii turnante pe care am terminat-o anul trecut.
Azi am inceput sa fac fatada si laterale si am facut o prima asamblare.

Iata si modelul dupa care m-am inspirat.

Azi am facut si ansamblat spatele.

Si cateva imagini de interior facute pe furis. :oops:

Salutare, constructia arata bine, felicitari.
Am o prima intrebare: cu ce se face decuparea cadrelor, in special a ferestrelor cu portiuni curbe, manual sau laser?

O a doua intrebare: forexul de 1 mm este flexibil, structura cum se comporta, nu are nevoie de grinzi de sustinere de grosime mai mare?

cosmin78 a spus:
in interior ii faci canale de vizita?daca da, cred ca te-ai grabit sa lipesti "podeua" :roll:

O sa ii fac si canal de vizitare, decupajele le voi face pe partea din spate. Materialul folosit fiind forefx de 1mm nu va fi foarte dificil.

stageexp a spus:
Salutare, constructia arata bine, felicitari.
Am o prima intrebare: cu ce se face decuparea cadrelor, in special a ferestrelor cu portiuni curbe, manual sau laser?

O a doua intrebare: forexul de 1 mm este flexibil, structura cum se comporta, nu are nevoie de grinzi de sustinere de grosime mai mare?

Multumesc pentru aprecieri.
Toate decupajele le-am facut manual. Desigur cu laser ies mult mai bine si mult mai repede, dar sunt costuri destul de ridicate, asa ca am sa ma rezum la laser doar la cercevele.
S-a rigidizat destul de bine, dar voi pune toata constructia impreuna cu turnanta pe un extrudat de 2 cm pentru a nu fi nevoit sa gauresc blatul de OSB si atunci se va rigidiza si mai bine.