@ LDH - Stiu ca se puteau face multe dar , la momentul la care am asamblat-o, experienta in "zidiri" de plastic se rezuma doar la amintiri depre avioanele ddr-iste de pe vremuri.Acu' vedem ce se mai poate face in stadiul asta si punem carcotelile pe caietul de sarcini pentru urmatoarea... :lol:
Revenind la mecanism, inca de la inceput am urmarit sa nu cobor cu el sub nivelul "solului" pentru o amplasare cat mai usoara a remizei in decor.De asemenea am vrut sa pastrez sistemul original de balamale care, desi e fragil , asigura o miscare precisa a usilor.In plus de asta ,o eventuala modificare a balamalelor ,care sa arate bine si sa functioneze corect , e cam dificila.Singurul aspect la care n-am reusit sa gasesc o rezolvare rezonabila este un sistem mecanic de siguranta care sa protejeze usile in eventualitatea in care prind ceva intre ele cand se inchid.Am testat cateva variante "elastice"dar apar probleme la precizia pozitiei "inchis".Asa ca sperantele raman intr-o eventuala solutie electronica.Pana atunci...mizam pe atentia usierului :lol: .
Ce ar mai fi de facut in continuare...montarea luminilor, amplasarea pe undeva a tablourilor electrice (a se citi decodoare) , montarea unui canal de inspectare si ceva finisaje la interior.Pana una-alta , iaca si un filmulet cu partea nevazuta a mecanismului...scuzati va rog calitatea - e facut la repezeala cu aparatul foto.