Rasol et chix a la Weinert, la scara 1:87 HO....

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sesamcave

Well-Known Member
Trenulist
1 Aprilie 2016
848
153
Brexit country.
LOCATION
Brexit country.
Da, se poate si la case mai mari, iar Weinert nu se dezice de acest lucru !

La kitul Omnibus-ului abia asamblat , avem urmataorele inadvertente comise cu brio de catre cei de la Weinert:

1--Daca la vechiul kit produs de GߓNTHER Modellbau, accesoriul fotodecupat din alama ce se pune pe acoperis a venit gata "impaturit" in cele 4 colturi, apoi baietii de la Weinert au considerat ca e suficient sa ti-l livreze doar cu niste marcaje pe el si pe hartie, ca tu, modelist incercat ce esti, sa ti-l "impaturesti" singur !!!
....si se spune ca odata cu trecerea timpului, creste si progresul tehnic! .....eh....in cazul Weinert, e doar o zicala !!!! Embarassed

===============================================

2--Daca la vechiul kit produs de GߓNTHER Modellbau, nu prea am avut ce sa debavurez, apoi aici baietii de la Weinert s-au gandit sa-mi lase si mie ceva de lucru, doar doar sa nu-mi faca viata mai usoara: fiecare perete lateral al masinii a avut bavuri la geamuri, lucru inexistent la cel de la GߓNTHER Modellbau. Am incercuit in poza problema :cry:. Imi pare rau ca nu am facut o poza mai detaliata !!!===============================================

3--Cireasa de pe tort: aparatorile de la rotile din fata erau MUUUULT prea mari ca sa poti asambla cu "succesuri" tot ansamblul.
De acest lucru m-am convins doar dupa ce facusem lipiturile de rigoare, vopsirea cu grund si vopsea :evil: .
Eu am mers pe incredere, am considerat ca daca la kitul GߓNTHER nu am avut probleme la acest capitol, apoi si la cel de la Weinert va merge la fel....GRESIIIIT !!!!.....increderea mi-a fost inselata cu BRIO !!!! :lol:
Aparatorile Weinert erau mai late cu 0,83 mm decat cele BUNE de la GߓNTHER Modellbau !!!
....si NU puteam neam sa asamblez Omnibusul, recte sa mai montez si arcurile pe foi !!

Iata poza doveditoare, in stanga aveti calitate GߓNTHER , iar in dreapta PROSTIE chinezeasca a la Weinert:Se vede cu ochiul liber ca aparatorile Weinert sunt mult mai mari !!

....asa ca Weinert iti cere un purcoi de bani...pentru ce ????
Ca sa ma apuc eu sa refac sasiul de doua ori ?????


Ha, ce m-am ras !!!! ( asta ca sa parafrazez un clasic in viata !) :)

Marius a lu' GߓNTHER .