Va salut,
Buuun, ve-ti zice, ia uite inca unu' care vine sa dea in Piko cu batul.
De la inceput vreau sa spun ca NU am intentia asta, ci doar sa scot in evidenta cateva greseli de conceptie / fabricatie care ies la iveala dupa ceva vreme .( de fapt, eu cred ca Piko stie de aceste lucruri, dar cred ca se bazeaza pe motto-ul romanesc: " Las-o bai, ca merge asa ...!!!).
Si acum , va invit la dans...
Doamna din aceasta seara se numeste Piko BR 94, cod articol 50062.
Ea reprezinta China ( mai bine spus a fost adoptata de aceasta tara, tara ei de origine fiind Germania ). 8)
Ea este bine imbracata, jumatata din carcasa fiind din metal, cealalata fiind de plastic.
Acelasi lucru, din pacate, fiind valabil si pentru biele.
......dar daca dam imbracamintea deoparte, hopaaa!!...iese leopardul...
Si acum sa va prezint baiul acestei doamne muuult laudate de "tat' poporul":
i s-a mancat pinionul central, pinion care este din...din...da, a-ti ghicit !!!...din cel mai ORDINAR plastic :evil:
Iaca si pozele:
Marius.
Buuun, ve-ti zice, ia uite inca unu' care vine sa dea in Piko cu batul.
De la inceput vreau sa spun ca NU am intentia asta, ci doar sa scot in evidenta cateva greseli de conceptie / fabricatie care ies la iveala dupa ceva vreme .( de fapt, eu cred ca Piko stie de aceste lucruri, dar cred ca se bazeaza pe motto-ul romanesc: " Las-o bai, ca merge asa ...!!!).
Si acum , va invit la dans...
Doamna din aceasta seara se numeste Piko BR 94, cod articol 50062.
Ea reprezinta China ( mai bine spus a fost adoptata de aceasta tara, tara ei de origine fiind Germania ). 8)
Ea este bine imbracata, jumatata din carcasa fiind din metal, cealalata fiind de plastic.
Acelasi lucru, din pacate, fiind valabil si pentru biele.
......dar daca dam imbracamintea deoparte, hopaaa!!...iese leopardul...
Si acum sa va prezint baiul acestei doamne muuult laudate de "tat' poporul":
i s-a mancat pinionul central, pinion care este din...din...da, a-ti ghicit !!!...din cel mai ORDINAR plastic :evil:
Iaca si pozele:
Marius.