Railworks 2

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

d0ru_b

Well-Known Member
9 Noiembrie 2008
364
1
Cluj-N / Lugoj
YAHOO
doru_basaliga
LOCATION
Cluj-N / Lugoj
Tocmai s-a lansat noua versiune a Railworks Train Simulator

http://store.steampowered.com/app/24010/

va recomand filmuletul de prezentare (prima poza stanga jos, in caz ca nu porneste automat)

Preluat de pe aceiasi pagina :
Release Date: 18 Oct 2010

About the Game
Can you control a 10,000-ton freight train over a mountain pass? Get your passengers safely home on a snowy winter’s night? Handle the pressure of a 125mph express train? Be the Driver. Meet the challenge.

Locomotives from the age of steam to the present day, recreated in incredible detail. Fabulous realism along 5 real-world and 3 fictitious routes with stunning scenery and exciting action. Simple to get going, but a challenge from the very start, with hundreds of hours of gameplay. Learn to drive quickly and easily with RS Cab Control ®. Compete with other drivers from around the world with the RS Career System ®.

Your imagination is the only limit. Create your own routes and scenery, and add to your collection with a wealth of extra locomotives, rolling stock and routes from www.railsimulator.com.

Each of the 8 routes is beautifully modelled with characteristic signalling and signage
Watch the action from a number of spectacular pre-set views, including cab, passenger, trackside and bird's eye
Includes over 50 scenarios to test your driving ability
Simple, user-friendly interface allows instant access to train experience
Career System ® creates a challengingly realistic engine driving experience
Five accurate real-world routes: Bath-Templecombe, Oxford-Paddington, York-Newcastle, Hagen-Siegen and Cajon Pass
Three fictional routes: a large UK goods yard, a route based around Denver, Colorado USA and a route set in the alpine region of northern Europe
Powerful user tools to create your own content.

The World Editor enables users to easily create new routes or modify existing ones
Routes can be built from scratch, containing your choice of terrain, track and scenery objects
Ability to share user-created content
Additional content already available for download, including locomotives, rolling stock, scenarios and routesth_

Pretul este atractiv, mai ales ca exista o reducere de 50%.
 
M-am mirat de ce au putut face intr-o singura ora cu programul respectiv.
Sa vad daca-l gasesc pe undeva sa-l incerc. De cumparat cu siguranta nu (stiu, nu e deloc frumos si patriotic), lasa sa plateasca vesticii ca ei nu au salariile noastre (nici gandul asta nu e prea frumos).
Ai mai folosit vreo versiune mai veche ? Ce mai folosesc este trainz (vechi, 2006), la ms train simulator n-am ajuns inca. Cu multe probleme ca se gandeste sa crape destul de des, dar probabil cu destula memorie nu mai face asa urat (desi nu stiu ce inseamna pentru el destula).
 
macleod a spus:
Sa vad daca-l gasesc pe undeva sa-l incerc. De cumparat cu siguranta nu (stiu, nu e deloc frumos si patriotic), lasa sa plateasca vesticii ca ei nu au salariile noastre (nici gandul asta nu e prea frumos).

Iti pot spune din surse sigure ca ce a fost pus pe 0day release e cu virusake, au bagat un mic troian, probabil pt a mai da o gaura in sistemul de operare (nu ca nu ar fi sita dar ... se poarta). Deci risti si castigi.

Referitor la aceasta versiune, trebuie instalat musai Ageia PhysX (chair daca nu ai placa de acelerare in calc), si sa ai dot.net 2.5 macar, altfel nu prea merge. Sistemul pe care a rulat e un banal laptop de acu 3 ani cu ATI x1300 si vreau sa spun ca nu face multe figuri dar nici rezolutia nu e cine stie ce. Nu sacadeaza chiar tare si trenurile is un deliciu, mai ales americanele. Pana la urma un cont pe steam ar fi cea mai buna solutie pt ca e f. posibil ca updateurile sa fie descarcabile doar de acolo.
In rest e mare mancator de timp si nervi, mai ales daca nu stii sa conduci locomotiva.
 
Azi am apucat sa ma documentez ceva mai mult cu privire la railworks 2 ( e valabil si pt versiunea railworks anterioara). Adevarul e ca lucrurile erau prea frumoase ca sa fie adevarate, sub luciul de nou si sub reducearea de 50% se ascunde un adevar crud: azi totul costa!

Daca ai cumparat de la STEAM prima versiune de Railworks ti se ofera gratuit upgrade/ul la Railworks 2 , daca nu, ai de platit 50% pretul de vanzare (promotia de lansare a produsului) . Evident 17E nu e o suma enorma ( daca ati jucat vreodata un MMO adevarat stiti ca se percepe o taxa lunara gen abonament intre 10 si 20 usd ) . Ei bine, ca si in cazul jocurilor Massive Multiplayer Online se ciupeste cate putin din buzunarul jucatorilor dar nu prin abonament lunar ci print-un sistem de MicroPayment: vrei sa ai pe parcurs cladiri in stil englezesc... trebuie sa le cumperi. Te costa 6E. Vrei locomotiva pictata in culorile Union, cotizezi iara putin pt acel content. Nu zic ca sunt doar DLC ( download content ) pe bani, dar fara ele traseele din RAilworks nu mai au aceiasi savoare. Unii spun ca drepturile de autor costa si ca anumite elemente nu pot fi reproduse fara a cumpara dreptul utilizarii acestora. Mai e un aspect care cica deranjeaza... editorul necesita sa fi tot timpul conectat cu serverele steam. Nu stiu daca este adevarat, nu am testat.

Asa ca entuziasmul meu incepe sa paleasca in fata acestor mici puncte gri. Inteleg ca munca de creatie necesita bani, dar nu sunt de acord cu "micropayment-ul" introdus de Steam. Poate ca si dezvoltator de modele in Railworks te ajuta sa primesti o oarecare finantare dar daca totul devine o afacere incep sa ma intreb daca nu cumva ce primesti de la inceput e doar un soi de motor grafic gol, urmand ca abia peste un an si cateva sute de dolari dati sa ai un simulator adevarat. Evindent ca intre timp s/au schimbat generatii de placi grafice si sisteme de operare... dar tu ramai conectat la o realitate de acum 1 an ... sau 2
Se pare ca totusi exista o alternativa, o voi prezenta in curand.
 
Buna, stie cineva daca exista locomotive romanesti, preferabil clasa 47 pentru Railworks 2? Si daca exista de unde le pot da jos?

Ca prima impresie jocul este mult mai bun (opinia mea) decat alte simulatoare atat la capitolul grafica cat si senzatia de realitate pe care ti-o dau locomotivele atunci cand le conduci. Plus ca scenariile sunt realiste si misiunile sunt usor de indeplinit. :D
 
23 sept 2011 : lansare RAilworks 3 : Train Simulator 2012
http://www.railsimulator.com/

trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=ncsi2piTNxE

vestea buna: cei care au cumparat railworks 2 pot face upgrade gratuit la 3
vestea proasta: iara americane la greu ...