Stimate Mihai90, vreau sa te felicit pentru acest model foarte frumos. Cel mai mult conteaza sa fii tu multumit, e cel mai important. Daca iti place tie si sufleteste esti implinit de modelul tau pe diorama ta sau circuitul tau atunci totul e ok. Cand am postat pentru prima data pe acest forum transformarea mea in INDA am primit foarte multe opinii pro si contra. De unele am tinut cont si am efectuat mici modificari, de altele nu. Nu imi place, si spun acest lucru deschis, ca sunt unii care vin direct si iti anuleaza entuzisamul tau, nu ma refer neaparat la aceasta situatie, ci la modul general. Si mie mi s-a intamplat. Oare toti acestia care ofera comentarii sunt mai buni, sau au efectuat atat de multe transformari proprii? Mai ales daca multe din munci nu sunt facute de ei la modul propriu ci rezultatele unor transformari efectuate la "ateliere". Eu imi fac propriile transformari la modele, desigur in masura posibilitatilor finaciare si tehnice, cum am facut cu dieselu romanesc. Multe nu postez din cauza unor repeziciuni de genul "vezi ca locomotiva originala are nu siu ce cutiuta pe acoperis, vezi ca plugul e cu rosu si la tine e cu alb, vezi ca usa e dubla si la tine e simpla etc" Deci daca mie imi place atunci asta e. Daca altii pot si eu pot. Tu stii ce reprezinta locomotiva ta, e pentru colectia ta. Arata excelent cu o calitate a vopselei remarcabila. sa o stapanesti cu sanatate si stai linistit prin aceste modele ai ce arata la colectie. Ah, si in legatura cu ND 2, eu am avut 2 exemplare, dintre care una s-a distrus in mod tragic, dar pe cealalta am pastrat-o in conditie originala. Mie personal, mi se pare o locomotiva unica, deosebita. Eu as pastra-o asa cum e. Originel. Respect si spor in continuare.