Probleme cu Windows Media Player

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.673
641
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Conform setă’rilor "autoplay", atunci când introduc un disc audio în unitatea optic㒠se lanseaz㒠automat Windows Media Player, pentru a-l reda. Pân㒠aici totul este bine. DAR în ultimul timp Windows Media Player se blocheaz㒠imediat dup㒠aceast㒠lansare automată’, fă’r㒠a mai reda sau afişa nimic, iar tot ceea ce pot eu s㒠fac este s㒠îl opresc forţat. Dac㒠lansez EU aceast㒠aplicaţie şi numai dup㒠aceea introduc discul audio, redarea porneşte automat fă’r㒠probleme.
Am încercat s㒠remediez problema cu Microsoft Fix It. Dup㒠ce acesta şi-a fă’cut numă’rul, lansarea şi redarea automat㒠au funcţionat normal pentru primul CD audio. Dac㒠dup㒠aceea am oprit Windows Media Player şi am introdus un alt CD audio, problema a reapă’rut. Nu îmi convine s㒠apelez la Fix It ori de câte ori doresc s㒠ascult un CD audio. De asemenea, nu-mi convine s㒠pornesc eu Windows Media Player şi numai dup㒠aceea s㒠introduc discul audio, din moment ce redarea acestui disc ar trebui s㒠fie lansat㒠automat.
Voi ce pă’rere aveţi, ce se întâmpl㒠şi ce remedii s-ar putea gă’si?
 
Mircea, de ce te chinui cu Windows Media Player (un program care la mine spre exemplu n-a functionat bine niciodata) si nu folosesti Winamp? :D
 
Nu zic c㒠n-ar fi o idee bună’, dar eu doresc să’-mi ascult CD-urile audio cu aceast㒠aplicaţie inclus㒠în Windows, şi n-aş dori s㒠renunţ la ea decât numai atunci când va fi CLAR c㒠n-o pot utiliza corespunză’tor. Aceast㒠disfuncţionalitate nu a început s㒠se manifeste decât de puţin㒠vreme încoace, deci aplicaţia ştie şi poate s㒠funcţioneze ireproşabil. Poate c㒠totuşi se identific㒠problema şi se remediază’.
 
on topic: (crunt dar posibil adevarat, datorita exploit-urilor de windows) reinstalare
lema: (sau legea lui Murphy) daca un lucru a inceput sa mearga rau, sunt sanse in progresie geometrica sa mearga din ce in ce mai rau.

off topic: mai folositi windows? (nu trageti in pianist, mesager, sau cum vreti sa-i spuneti)
 
Mircea, cam slabe sansele sa primesti o rezolvare la problema ta de la membrii forumului (si nu numai). Asta nu pentru ca nu ar fi dornici sa te ajute, ci pentru ca sunt sunt putini tare cei care mai folosesc Windows Media Player, o aplicatie recunoscuta pentru problemele de stabilitate si de securitate pe care le aduce.

Eu as recomanda folosirea VLC pentru toate necesitatile audio / video digitale. Are aproape toate codecurile posibile integrate si este cu mult mai putin mancator de resurse decat Windows Media Player.
 
Care windows folosesti exact?

Asumand ca ai Win8, am gasit urmatoarele link-uri:
http://support.microsoft.com/kb/2847077/en-us?sd=rss&spid=14019
http://www.ehow.com/how_5776579_repair-freezes-windows-media-player.html
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/my-computer-freezes-when-i-play-an-audio-cd/cc1ef2a0-3bf9-403c-8902-030ba2a41d50

N-am Windows Vista/7/8 si n-am folosit Media Plater de ceva timp. Dar nu poti sa dai un rip la piesele respective si le asculti direct de pe HDD, in format .wmv? Asa poti asculta acele piese oricand, cum asculti si un fisier mp3 de exemplu. Nu stiu daca mai poti face schema asta pe ultimul Media player dar tin minte ca te lasa pe Windows XP SP3/ SP2 (pana la Windows media player 11). Dar cred ca se poate si pe Wmp 12 - Tutorial aici http://www.sevenforums.com/tutorials/85590-audio-cds-rip-windows-media-player-12-a.html
 
Am uitat (uita-ne-ar necazurile :D) s㒠specific c㒠am Windows 7 Home Premium 64bit.
într-adevă’r, Winamp şi VLC sunt alternative foarte bune pentru Windows Media Player (WMP pe scurt) şi, aşa cum spuneam, nu-i exclus s㒠trec la utilizarea mai extensiv㒠a acestora, dar... m-am obişnuit cu redarea CD-urilor audio cu aplicaţia sus-menţionată’. Ezit s㒠folosesc Winamp fiindcă’... porneşte cam înceeeet faţ㒠de WMP, cu care redarea CD-ului începe instantaneu - atunci când chiar începe :p
 
Ce este Windows Media Player ? :D
Dar Windows7 sau 64bit? :D

aaa si inca ceva: ce sunt CD-urile audio ? :fluierat:
 
Era o vorba foarte adevarata: for minor problems reboot, for major problems, reinstall :p ghici pentru ce plaforma a fost exprimata ? :p Daca ai timp de pierdut, incearca asta, nu ai nimic de pierdut (decat timp), ci doar de castigat (stiu, e cam ipocrizie sa recomanzi ceva ce tie nu prea iti vine sa faci, dar sfatul in sine e ok, tratamentul e bun, pacientul cam lenes).

Winamp-ul ar trebui sa te rezolve, insa stiu persoane care erau foarte multumite de vlc player, mie mi se pare cam prea spartana interfata, asa ca momentan raman la bsplayer (dar chestie de gust).

Iar porcaria de quicktime, no offence, dar decat quicktime mai bine folosesc media player, cred ca scap cu mai putine injuraturi (se pare ca le-am urat de bine, ca uite ce au crescut). Iarasi chestie de gust.

Acuma la misto: mai exista cd-uri audio ? :D
 
Da licenta la Windows ai ? Update-urile le-ai facute la zi ?

Pentru ascultarea CD-urilor audio recomand cu caldura un CD-Player de sine statator ! :D
 
HDD se schimb㒠cu SDD, şi se mai reduce nr. de buşituri...
Și acum câţi şi cât se mai folosesc unită’ţile optice?
Unii producă’tori de computere au renunţat s㒠le mai introduc㒠în scule.
Eu, am folosit unitatea optica ultima data in 2007 când am instalat sistemul de operare şi gata.... Restul de pe net, sau beţişoare cu memorie.
 
datele critice (poze & stuff) le mai pui pe un gogu drive, harduri prin alte locatii, backup-uri pe dvd-uri samd; cu cat mai multe si mai diferite, cu atat mai 'safe' :p
mai greu e dupa aia sa tii minte ce si unde ai facut backup-urile :D
 
Licenţ㒠există’, update-urile sunt fă’cute la zi etc.
între timp am ales o alt㒠aplicaţie pentru redarea CD-urilor audio, respectiv Creative Media Source Player, care era prezent㒠printre aplicaţiile primite împreun㒠cu placa de sunet. Porneşte cam la fel de repede ca Windows Media Player, îmi afişeaz㒠numele pieselor, are cam aceleaşi posibilită’ţi de control etc., deci situaţia CD-urilor mele audio a revenit la normal.
V㒠mulţumesc tuturor pentru interes & ajutor! :aplauze: