Problema sunet sacadat/intrerupt in mers

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

neamtuioan

Active Member
2 Ianuarie 2011
69
0
47
Constanta
LOCATION
Constanta
Buna ziua,
Sper ca nu deranjez dac㒠va solicit putin ajutorul, sint foarte nelamurit cu o problema. Tocmai mi-a sosit locomotiva br 141 de la trix, produs 22170, cu sunet. Problema este ca, in mers, sunetul este intrerupt/sacadat, ca si cum nu ar trage curent. Alte locomotive ce la am (2 roco, fă’r㒠sunet) nu dau niciun semn de neregula in portiunile in care trix se poticneste . Sina am sterso de m-am plictisit. Vreun sfat ? E posibil ca, noua fiind, cu rodaj 60 min fă’cut, sa aibe totusi oxidate rotile sau lamelele colectoare ? Imi e greu sa cred iar la inspectie vizuala rotile arat㒠ok. Sina era curat㒠cind am fă’cut rodajul. E clar ca e o problema de alimentare dar nu imi dau seama dac㒠e de la sine sau de la locomotiva. Multumesc de ajutor !
 
Daca simultan cu intreruperile de sunet ai si intreruperi ale luminilor, problema e undeva la alimentare: verifica traseele electrice de la roti la decodor.

Daca luminile nu sclipesc atunci e posibil sa ai intrerupt/fisurat vreun fir catre difuzor.
 
Dupa o curatare temeinica a tuturor liniilor si macazelor cu alcool izopropilic a disparut problema, doar uneori, la macaze, apar intreruperi concomitente cu cele ale luminilor. Inca o data multumesc de ajutor
 
Acum, sint sigur ca problema nu este numai una de alimentare cit si una de calitate a modulului de sunet. Noua mea locomoptiva TRIX 22151 (mersi hgdan) nu are nicio problema acolo unde BR 141 se bîlbîie....