Primul meu vagon din hirtie din 1990

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

wittman40

Well-Known Member
24 Ianuarie 2011
379
2
Arad - Satu Mare
LOCATION
Arad - Satu Mare
V㒠prezint o lucrare care o am de mult timp şi pot s㒠spun c㒠a fost o lucrare fă’r㒠documentare doar din concepţie şi proiect propriu, nici mă’car nu m-am luat dup㒠poze fiindc㒠în aceea perioad㒠nu prea erau la mod㒠fotografiile de vagoane sau locomotive. de internet s㒠nici nu pomenim că’ci lumea vorbea cu fric㒠înc㒠despre telefoane mobile şi cei de la Romtelecom erau siguri c㒠niciodat㒠nu se va înlocui telefoanele fixe cu cele mobile :)
Scara este 1/87 şi am folosit ca model un vagon real de pasageri de la firma Piko, la care i-am facut nişte modifică’ri, şi am construit peste ea o carcas㒠de vagon de marfă’. Am folosit carton de la ceva cutie de detergent pe care la urm㒠l-am vopsit cu tempera şi pe acoperiş amlipit nişte fîşii de carton transversal s㒠pot lipii peste ea o folie de staniol. M-am gîndit de multe ori s㒠o mai retuşez dar am ră’mas la varianta original㒠că’ci e prima lucrare în acest domeniu. Mi-e drag de nespus de ea!!!


 
E frumos!Chiar daca nu se ridica la super pretentii arata chiar bine;imita foarte bine tabla indoita si uzata a vagoanelor CFR marfa.Merita sa il pastrezi exact asa,ca pe o amintire...
 
Subscriu ! E frumos şi imit㒠tabla de vagoane îndoite. Ai avut o idee bun㒠când l-ai fă’cut. Acum poţi s㒠îl pui într-un loc special pe o dioram㒠aşa un fel de muzeu ! Felicită’ri !
 
Si pornind de la primul vagon, au urmat realiză’ri din ce în ce mai frumoase şi reuşite. Sincere felicitari!
In plus, hârtia are un mare avantaj: chiar o nereuşit㒠la scara 1:87 poate avea un model la scara 1:1, cu care s㒠semene:

Fotografii ieri in gara SatuMare Sud.