Prezentare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
https://storage.lokomotiv.ro/image/FiKWk[\img]


[b][i]Clubul de Modelism Feroviar Republica - Ploiesti[/i][/b] (numele duce imediat cu gandul la perioada "intoarcerii ca la Ploiesti", la Caragiale, la iz de viata buna) este o grupare de oameni inimosi, pasionati de cai ferate, de lucru impreuna, de colectii la diferite scari (H0, TT, G, I, 1:1).
Ne vedem in fiecare joi in Ploiesti intr-o locatie pusa la dispozitie cu titlul temporar (de obicei temporar insemna definitiv - sic!) de catre unul din membrii fondatori, Stefan, aka strofo.

Principalul nostru canal de comunicare a fost pana acum pagina de facebook a Clubului (https://www.facebook.com/search/top/?q=clubul%20de%20modelism%20feroviar%20republica%20-%20ploiesti), cu ajutorul administratorului forumului lokomotiv (caruia ii multumesc pentru deschidere si promptitudine) ne dorim ca activitatea noastra sa fie si aici promovata.

Cateva date:

Zi de nastere: (candva in toamana lui 2015, sa zicem octombrie)

Scari: [b]H0 [/b](ca asta e trendul), H0e, H0m, [b]TT[/b], I, etc

[b]Membrii[/b]: Stefan Pirvu, Adrian Panait, Dragos Iordache, Dragos Eftimie, Mihai Diaconu, Radu Octavian, Bogdan Bocsan (astia sunt aia care ne vedem zi de zi, saptamana de saptamana)
[b]Membrii asociati[/b]: Janos Bakai, Ovidiu Horvath

(aici rog daca am uitat pe careva sa imi spuneti, doar graba si neatentia pot fi facute vinovate)

[b]Module terminate[/b]:
2 module standard eurotrack H0
1 modul triunghi completare H0

[b]Module in lucru[/b]
2 module bucla santier
1 modul triunghi completare H0
1 gara TT

[b]Alte proiecte[/b]
proiecte de automatizare
proiecte laser si 3D (in colaborare cu alte asociatii sau persoane)

[b]Participari[/b]:

[i]Muzeul CFR[/i] (expo decembrie 2016 si 2018 (H0),
[i]Ruse [/i](mai 2017) H0 si TT

In activitatea noastra pana acum am fost ajutati si multumim Clubului Feroviar Bucuresti, Clubului Improvizat Bucuresti, conducerii Muzeului CFR, Clubului Railway Passion din Bulgaria si multor altor persoane care cu drag ne-au acordat ajutorul atunci cand l-am cerut. De exemplu nu pot sa il uit pe dl Nicu Breza care inca de la inceput a venit la intalnirile noastre
 
729
Iata ca dupa o activitate de mai bine de 2 ani in care am reusit sa ne strangem ca si nucleu, incepand cu luna mai, CFRP a capatat si o forma legala. Acum suntem oficial Asociatia Club Feroviar Republica Ploiesti. Avem de multumit multor oameni care ne-au sprijinit in acest demers. In momentul asta nu stiu daca imi pot aminti intreaga lista dar sper sa le multumesc personal luna viitoare, cand va asteptam sa sarbatorim si primul nostru eveniment de modelism.
 
Am putea spune si cam ce urmarim, dincolo de Statutul rece...
- promovarea modelismului (cu predilectie cel feroviar) prin activitatea noastra saptamanala dar si prin Ateliere de tipul saptamana Altfel.
- promovarea acestu hobby prin organizarea de intalniri regionale si nationale prin colaborarea cu Cluburi partenere sau cu scop similar.
- o linie de tren in miniatura, permanenta, in proximitatea urbei noastre pentru un plus de divertisment
- studierea si sprijinirea studierii istoriei feroviare si nationale
- relationarea cu asociatii similare si ajutorarea lor in activitati pe care acestea le desfasoara
daca am uitat ceva.... completati, colegi!