Prezentare CMF la Prefectura Iasi

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

TATRA

Well-Known Member
Trenulist
7 Iulie 2010
559
1
IASI
www.wix.com
WEBSITE
http://www.wix.com/adriancrenganis/machete?ref=nf
YAHOO
death_rocker2003
LOCATION
IASI
Am expus lucrarile mele alaturi de cele ale unui sculptor si a doi pictori din Iasi, cu ocazia vizitei in orasul nostru a trei ambasadori din Belgia, Chile si Italia in Romania. Am avut onoarea de a schimba cateva cuvinte cu domnul Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, despre tramvaie si un posibil muzeu al tramvaiului in Iasi. Cea mai buna impresie mi-a facut-o ambasadorul Italiei, domnul Mario Cospito. Domnia sa a analizat indeaproape machetele mele si a fost foarte surprins cand i-am spus ca sunt lucrate manual. I-am inmanat un portofoliu de lucrari, dupa care a plecat spre alte treburi "ambasadoresti".

Cu ocazia intalnirii oamenilor de afaceri din Iasi am organizat o prezentare a clubului nostru, tot in holul Prefecturii. Materialele de prezentare s-au dat ca painea calda. Machetele de tramvaie si diorama de trenulete vor ramane expuse la Prefectura pana pe 28 mai. 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.