Potrivire Sine

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gabry_mafia

New Member
13 Iulie 2008
10
0
Peciu Nou jud.Timis
LOCATION
Peciu Nou jud.Timis
Salutare lume.Am primit si eu 11 locomotive si 39 vagoane din Germania scara H0 multe BR de diferite categorii(Electric cu pantograf si Motorina) cred ca analog sunt.Doar de la firma TRIX Express.Sina care este una de 2,5 pe 1,20 Metri nu imi ajunge pentru toate trenurile clar si as vrea sa cumpar pentru a incepe sa fac o diorama mai simplista.Sina are acea linie pe mijlocul ei de la trix asta si daca as lua linie normala am teama ca nu merg locomotivele pe alte linii chiar daca sunt HO fara acea linie pe mijloc ca nu ar face contact cu curentul.Trebuie sa modific ceva la locomotive ca sa poata rula pe linie normala stiind ca ele au acel contactor care trebuie sa atinga linia aia pe mijlocul sinei?Aveti ceva recomandari?
 

sesamcave

Well-Known Member
Trenulist
1 Aprilie 2016
848
153
Brexit country.
LOCATION
Brexit country.
Salut,
Daca materialul rulant pe care il ai deja este din gama Trix Express, atunci acesta va putea rula DOAR si NUMAI pe sina Trix Express.
DE CE asa ceva ?
Deoarece osiile vagoanele si locomotivelor din gama Trix Express sunt mult mai groase in bandaj + au bandajul supradimensionat fata de o osie normala H0, sa zicem.
Va trebui sa iti cumperi de pe Ebay sau de prin Germania de pe la targuri acest tip de sina.
mai urmareste si pe OLX asemenea anunturi, oricum pretul sinelor Trix Express este scazut comparativ cu pretul sinelor H0 folosite in mod normal.
Gama aceasta Trix Express este o gama moarta azi. ( cei de la Trix au mai scos o ceva material rulant acum ceva ani, dar mai mult ca o nostalgie si intr-o serie fff mica ).
Poti incerca, pentru convingere , sa incerci sa pui un vagon Trix Express pe o sina H0 din comert ( Roco, Piko, Fleischmann....nu conteaza care )...vei observa ca vagonul nu se va aseza cum trebuie.
Marius.
 
  • Like
Reacții: GabryP