In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Nu am vrut sa fiu mai prejos ca si gamitzu cu acele poze vechi din portul Galati si am deschis acest topic sa ma pot'' lauda ''si eu cu portul Braila,de aceea postez urmatoarele poze:
O vizita a ministrului transporturilorcelui de al treilea Reich dr.Dorpmuller in 23 Sept.1943,pentru a inspecta reteaua feroviara din port si canalul navigabil al Dunarii pentru accesul navelor maritime pana la Braila pentru aprovizonarea armatei germane..
In sfarsit silozul de cereale din portul Braila construit de ilustrul ing Anghel Saligny a incaput pe maini bune.
A fost cumparat de catre patronii portului de la Cerealcom,care de 15 ani,de cand l-au preluat nu au facut nimic altceva decat sa-l exploateze, fara sa remedieze nimic.
Nouii patroni au si inceput deja sa scoata toate instalatiile aferente vechi de zeci de ani si sa le inlocuiasca cu tehnica noua,urmeaza ca sa consolideze si sa refaca toata cladirea silozului,astfel se va pastra si aspectul initial al cladirii din momentul darii ei in functiune.
Sa speram ca va arata cat de cat identic cu originalul.
La finalul lucrarilor va voi faca cateva poze.