Motto
"Incercati, incercati, incercati"
V. I. Lenin (dupa moarte)
Obiectiv:
crearea home-made a unui portal de tunel, cu 3 nivele de detaliu
continuare de la topic:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3099&start=120
Material:
rigips (placa gips-carton)
Modalitate de realizare:
rigla, compas, decupare cutter, aschiere, gravare varf compas
portalul.... revine.
episodul 2.
m-am apucat de al 2-lea portal, neavand timp sa umblu dupa extrudat si acest portal este tot rigips... doar ca am vrut sa trec la "level 2"... adica sa am si ceva in relief si sa para mai "piatra"... ca sa citez pe cineva dintr-un post anterior "prea arata a tabla de sah".....
incep cu trasarea viitorului portal
am decupat "cutter stuf" portalul
am decupat si inelul interior
acum incepe partea interesanta, de prim detaliu... sau nivel -1
ce doresc sa obtin la acest nivel: bordurile laterale superioare si bordura de sus a portalului sa ramana in relief. dupa ce am delimitat prin adancire verticala marginile ce vor ramane in relief, urmeaza partea de sculptura fina, milimetru cu milimetru...
tinand cont ca partile superioare ale portalului le doresc in relief, nu m-am riscat sa folosesc cutter-ul la aceasta operatie. totul s-a facut cu acel varf de surubelnita... "decopertat" foaia de carton de pe fata de rigips si "saparea" in adancime pentru nivelul -1
comparatie portal versiunea 1.0 vs. portal versiunea 2.0
detalii la nivel -1
"Incercati, incercati, incercati"
V. I. Lenin (dupa moarte)
Obiectiv:
crearea home-made a unui portal de tunel, cu 3 nivele de detaliu
continuare de la topic:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3099&start=120
Material:
rigips (placa gips-carton)
Modalitate de realizare:
rigla, compas, decupare cutter, aschiere, gravare varf compas
portalul.... revine.
episodul 2.
m-am apucat de al 2-lea portal, neavand timp sa umblu dupa extrudat si acest portal este tot rigips... doar ca am vrut sa trec la "level 2"... adica sa am si ceva in relief si sa para mai "piatra"... ca sa citez pe cineva dintr-un post anterior "prea arata a tabla de sah".....
incep cu trasarea viitorului portal
am decupat "cutter stuf" portalul
am decupat si inelul interior
acum incepe partea interesanta, de prim detaliu... sau nivel -1
ce doresc sa obtin la acest nivel: bordurile laterale superioare si bordura de sus a portalului sa ramana in relief. dupa ce am delimitat prin adancire verticala marginile ce vor ramane in relief, urmeaza partea de sculptura fina, milimetru cu milimetru...
tinand cont ca partile superioare ale portalului le doresc in relief, nu m-am riscat sa folosesc cutter-ul la aceasta operatie. totul s-a facut cu acel varf de surubelnita... "decopertat" foaia de carton de pe fata de rigips si "saparea" in adancime pentru nivelul -1
comparatie portal versiunea 1.0 vs. portal versiunea 2.0
detalii la nivel -1