Pod Metalic N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
67
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Aparut la dorinta unui pasionat de scara N, acest pod mi-a luat ochii imediat ce am vazut cum ia nastere pe masa de executie.

Asadar, dupa cateva seri bune petrecute in fata calculatorului si cu AutoCad-ul deschis am inceput sa desenez....

Dupa ce am desenat , m-am uitat uimit la ceea ce poate face un fascicul de lumina bine focalizat:Piesele care au rezultat:puntea inferioara impreuna cu traversele montate:Prima punte pentru pietoni:Puntea a doua pentru pietoni:suportii pentru traversele de cale ferata montati peste traversele podului:prima grinda laterala a podului:a doua grida laterala:montarea tablei ce contracareaza efectul de torsiune, pe partea superioarape partile laterale ale grinzii:piese de imbinare grinzi inferioare:piese de imbinare la grida laterala:"burta" podului:si in final o vedere generala a poduluiA Podului am spus !!!

Binenteles asta e versiunea beta, care a ramas la mine, altele doua se mai pot vedea la Cristi pe superba diorama la care lucreaza si in prezent.

aici: http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6991&postdays=0&postorder=asc&start=15Detalii pod:

Am folosit carton de 0.5mm grosime Verde;
Lungimea podului este de 160mm
inaltimea este de 36mm
latimea este de 40mm
Am lipit podul cu aracet;
Este pregatit si pentru TT si H0, trebuie doar taiat.
 
Intre timp am mai facut si doua culee...un mic test:Urmeaza sa lucrez la pila dintre cei doi tablieri, deoarece ansamblul ca fi montat pe o singura linie. 140 + 160 mm