Pod de lemn HO

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Materiale folosite: bete de frigarui si un adeziv universal.Nu ii mentionez numele pentru a nu face reclama.Betele de bambus au 20 cm lungime,dar eu le-am taiat la 18 cm pentru a elimina capatul ascutit.Recunosc ca am fost luat de val cand am inceput constructia podului si cu parere de rau nu am facut poze in faza de inceput a constructiei podului.Am facut o schita pe o foaie pe care am asezat balustradele podului
 
Podul are 18 cm lungime, 6 cm latime si 4 cm inaltime. Eu am folosit un adeziv care are o perioada mai mare de lipire,fiind nevoit sa il las de pe o zi pe alta pentru a se lipi lemnele intre ele,astfel constructia lui durand 3 zile.Daca folositi adeziv care se intareste repede eu spun ca nu dureaza mai mult de 4 ore constructia lui

 
Salut

haky, pe viitor te rog sa pui pozele asa:unde link_direct = http://s165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/S6300020.jpg

Va rezulta asa ceva:In loc de asta:

<a href="http://s165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/?action=view¤t=S6300020.jpg" target="_blank"><img src="http://i165.photobucket.com/albums/u49/Hakyy/S6300020.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

(la mine apare doar textul si nici o poza, eu folosesc IExplorer)
 
si eu la fel zic. mai inchis la culoare, si nu cumva trebuie sa pui ceva traverse si sus?
asta daca e destul de inalt sa treaca loco cu pantograf sus.
in rest.....foarte frumos.
bravo.
 
Multumesc ! M-am gandit eu ca o culoare mai inchisa ar fi mai potrivita.Era deja terminata prima balustrada,ca sa-i zic asa,cand am realizat ca arata mai bine cu traverse sus.Acum nu am ce sa-i mai fac pentru ca podul nu este destul de inalt ca sa-i pun acum,dar nu este o problema,in plan am sa fac alt pod mai inalt si cu traverse sus. Un pod pentru doua linii si s-ar putea ceva mai lung.
 
Sal
Super podul. Prost este ca nici macar la munte nu mai vezi astfel de poduri. Ma gandisem si eu la asa ceva dar vreau sa il construiesc din profile de metal cat mai apropiat de realitate pt a putea imita acele superbe arce. Momentan inca nu am gasit acest profil pe nicaieri.
 
Salut.Foarte frumos podul,am sa incerc sa-l realizez si eu.Daca imita un pod de lem (real) iti recomand sa dai pe el cu ulei de motor ars.O sa arate superb.Eu asa am facut la o corabie chinezarie din traforaj de 15 lei,si cine vine la mine acuma spune ca am dat pe ea o avere.Incerca sa vezi cum iese ;)
 
Este o idee buna Catalin_gym, o sa incerc cu ulei ars si o sa pun cateva poze.Ideea cu uleiul ars cred ca ar merge si la turnul de apa,doar la rezervor,prezentat de mine la sectiunea Cladiri si Anexe.Multumesc pentru sfat !