Va salut,
Astazi mi-am propus cu iubita sa iesim un pic pe afara....
Dupa indelungi negocieri, am cazut amandoi de acord sa mergem in Parcul Tineretului....
Intamplarea a facut sa ratam coborarea la statia de metrou Tineretului, asa ca am coborat la statia Constantin Brancoveanu....
Am intrat in parc , am facut cativa pasi, cand....
THE LOCOMOTIVE:

Ce-mi zice iubita ??
"Hai sa ne plimbam cu trenuletul...."
"....hai, zic si eu....."
Adevarul este ca eu cu acest trenulet m-am mai plimbat doar atunci cand pentru paine, lapte si alte etc-uri se statea la coada
, iar muzica portabila se asculta la...miniradio RIC ( iote aici http://www.hopa.ro/poze-haioase/Epoca%20de%20aur/8284/Radio+RIC ..... )
AAA, ca sa nu uit, locomotiva are motor DIESEL, dar forma este a unei locomotive cu aburi.....
Iote si programul....de zbor:

Biletele se cumpara direct in vagon, ele fiind vandute de catre acelasi om care are si rol de mecanic de locomotiva ( in poza de mai jos, conductorul este cel din ultimul vagon ) :

Cateva poze de pe drum:

Interiorul vagoanelor este format din banci vopsite in diverse culori:

....si iaca si cateva poze cu detalii din interiorul locomotivei:

...si cu detalii din exteriorul locomotivei:

Si, bineanteles, am si 2 filmulete...la calitate de....mobil
:

Asta e, cand iau aparatul foto care filmeaza suuuuper ok, nu am ce filma....si cand nu-l iau.....na poveste !!!
Nenea mecanicu' a fost amabil sa-mi spuna ca , cica, doar in weekend se organizeaza curse cu locomotiva diesel-cu-aburi !!!! :lol: :twisted:
Acum, eu tind sa-l cred pe mecanic, si nu anuntul
:

Marius.
Astazi mi-am propus cu iubita sa iesim un pic pe afara....
Dupa indelungi negocieri, am cazut amandoi de acord sa mergem in Parcul Tineretului....
Intamplarea a facut sa ratam coborarea la statia de metrou Tineretului, asa ca am coborat la statia Constantin Brancoveanu....
Am intrat in parc , am facut cativa pasi, cand....
THE LOCOMOTIVE:

Ce-mi zice iubita ??
"Hai sa ne plimbam cu trenuletul...."
"....hai, zic si eu....."
Adevarul este ca eu cu acest trenulet m-am mai plimbat doar atunci cand pentru paine, lapte si alte etc-uri se statea la coada

AAA, ca sa nu uit, locomotiva are motor DIESEL, dar forma este a unei locomotive cu aburi.....
Iote si programul....de zbor:

Biletele se cumpara direct in vagon, ele fiind vandute de catre acelasi om care are si rol de mecanic de locomotiva ( in poza de mai jos, conductorul este cel din ultimul vagon ) :

Cateva poze de pe drum:

Interiorul vagoanelor este format din banci vopsite in diverse culori:

....si iaca si cateva poze cu detalii din interiorul locomotivei:

...si cu detalii din exteriorul locomotivei:

Si, bineanteles, am si 2 filmulete...la calitate de....mobil

Asta e, cand iau aparatul foto care filmeaza suuuuper ok, nu am ce filma....si cand nu-l iau.....na poveste !!!

Nenea mecanicu' a fost amabil sa-mi spuna ca , cica, doar in weekend se organizeaza curse cu locomotiva diesel-cu-aburi !!!! :lol: :twisted:
Acum, eu tind sa-l cred pe mecanic, si nu anuntul

Marius.