Piko ICE3 vs. Piko Desiro

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dac

Well-Known Member
Trenulist
15 Septembrie 2007
1.389
172
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
O intrebare catre posesori:
Care garnitura este mai bine realizata dpdv al detalierii si finisarii? Care dintre ele ruleaza mai bine?

Va multumesc.
 
Eu as alege Desiro.
Chiar este realizat ok,iar pretul este de bun simt 8) 8) .
Parerea mea este ca automotoarele Desiro si Blauer Blitz de la Piko stau cu "fruntea sus "in fata oricarui automotor Roco,Fleischmann etc.. 8) 8) .
Deci, dac, go for DESIRO !!!! :D
Marius.
 
Dar de ce comparati "mere cu pere" ?
Desiro este foarte bun dar este un automotor.....
ICE3 este un tren complet .La setul de baza mai lipsesc cateva vagoane pentru a-l completa.Si pentru un model hobby este realizat EXCELENT .Merita toti banii .Are tractiunea in mijloc (in vagonul restaurant ).Pentru aproape acelasi model a cerut Märklin de 4ori mai multi euro :-x .Cu acest ICE au fost si in judecata cu Piko (evident ca Märklin a pierdut).
 
@ Florinn,
Cam asa e, Ice 3 bate mai mult spre Hobby, iar Desiro e clar ...Profi.
De altfel se vede si la calitatea plasticului, la detalii.
Marius.
 
Nu uitati ca ICE de la Piko este aproape identic(probabil vine din aceeasi fabrica din China ,dar Märklin nu recunoaste deloc !!!! ) cu cel de la Märklin.Iar Märklin cere pe acest ICE pret de "super-profi" :D .Raportul pret-calitate este mai mult ca bun.Chiar excelent .Este drept ca lipsesc cateva detalii si putina vopsea ,dar asta se poate remedia Foarte !!!!! usor.In jurul pantografelor se poate imbunatatii optica si boghiele mai pot fi completate cu frane si vopsea.
Si in realitate aceste ICE 3 au detalii putine.....comparativ cu alte locomotive(eu le vad aceste ICE uri aproape zilnic ).Eu am avut acest ICE3 .....
 
Este clar ca trebuie sa difere ceva pentru sistemul lor AC.Am citit foarte multe pagini pe multe forumuri pe treaba aceasta cu judecata intre Märklin si Piko.Si tare m-am amuzat.... :D .Si mi-a parut bine ca Piko a castigat.Märklin a vrut sa interzica lui Piko sa mai vinda acest ICE3.Au spus ca l-au copiat.....Dar eu cred ca acelasi producator chinez produce si pentru Märklin si pentru Piko.Macar Piko recunoaste ca vine din China si da pretul convenabil mai departe la client....
Dar cum am spus :Desiro si ICE3 practic nu se pot compara (doua trenuri complet diferite la prototipurile reale )si mai sunt si din game diferite .Dar mai subliniez inca odata ,ICE3 Piko merita banii .Dar nu are ce cauta un ICE3 din 8buc.pe o diorama de 2m.Aici este mai corect un Desiro(2buc).
 
SantaFeFan a spus:
Dar de ce comparati "mere cu pere" ?
corect spus.....
cred ca ar fi fost mai bine spus Desiro Piko vs Desiro Mehano si eventual ICE3 Piko vs ICE Fleischmann (4460)....
 
Continuati, va rog ! Eu citesc tot !! :D
Dar de Roco ICE3 ce parere aveti?
 
dac a spus:
Continuati, va rog ! Eu citesc tot !! :D
Dar de Roco ICE3 ce parere aveti?
De cand produce Roco un ICE 3 ??? :-?
Mehano produce LINT !!! Ei bine ,aceste automotoare noi seamana foarte mult intre ele ....DESIRO ,TALENT ,LINT .........
Roco a avut un ICE-TD (Diesel....)
 
Are cineva idee daca motorul de Desiro este in 3 sau 5 poli?