PIKO BR146 HOBBY vs EXPERT

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

AlexDB

Active Member
21 Februarie 2019
95
50
41
Salutare,
Doresc sa achizitionez o locomotiva BR146 pentru formarea unei garnituri IC2. Intrebarea mea este care ar fi diferenta dintre locomotiva BR146 din startset-ul 57133 si locomotiva BR146 59151 ?
Multumesc!
 
Am uitat sa mentionez: am primit un vagon cl 1, si as vrea sa achizitionez locomotiva, un vagon cl 2 si un vagon cu post de conducere. Nu pot decide daca sa le cumpar separat sau sa cumpar intreg startset-ul doar pentru locomotiva si unul dintre vagoane, uramand sa vand ceea ce nu am nevoie, iar separat sa achizitionez vagonul cu post de conducere.
 
Pe langa poze pe net, poti sa te uti direct pe site-ul Piko si sa vezi diferentele studiind componentele:
Start-set: https://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=artikel&vw_id=23736&vw_name=detail
sau aici: https://www.haertle.de/Modelleisenb...t+E+Lok+BR+146+5+DB+AG+DC+analog+Spur+H0.html
Varianta expert: https://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=artikel&vw_id=24416&vw_name=detail
Varianta expert are mai multe piese atasate (geamuri, stergatoare, etc), este mai detaliata (vezi boghiuri, scari de acces), probabil are iluminare cu LEDuri. Ma mir ca are doar mufa cu 8 pini...

Atentie ca vagoanele din setul 57133 sunt scara 1:100 la lungime o_O
 
@AdyAero
Multumesc mult pentru raspuns, intre timp, nu am avut rabdare, si am trimis un email spre www.trains-addicted.ro, deoarece aveau pe stoc si loco expert si start set-ul. Cum am primit raspunsul, cu poze atasate pentru a vedea diferentele, nu am mai stat pe ganduri. Am si comandat locomotiva BR146 59151 EXPERT :).
Nu stiu daca sa pun pozele aici, sau daca sa deschid un alt topic. E foarte utila comparatia pentru incepatori care inca nu au habar, si nici posibilitatea sa vada live aceste bijuterii :).