PETITIE: STOP TORTURARII ANIMALELOR!

  • #STAIACASA

srazvi

Well-Known Member
Trenulist
14 Mar 2016
1.095
0
Arad
LOCATION
Arad
bun, deci daca vad un colorado ca bate calu' il filmez si daca dupa aia nu ma omoara si pe mine mai rau ca pe cal o sa merg la militie unde dau 3 ore declaratii si pe baza filmarii o sa mearga sa-i zica ca l-am pirit si-i ia o declaratie. Cam asa va fi :lol:
 

DORIN

Well-Known Member
Trenulist
25 Apr 2016
634
0
BUCURESTI
LOCATION
BUCURESTI
filmarea ta nu o baga nimeni in seama dacit ca statistica. in rest nu are nici o greutate in justitie!!! :D daca eram la americani mai ziceam, dar la noi................
in alta ordine de idei vad ca lumea vorbeste de o lege de protectie a animalelor dar oare noi oamenii care mai vrem sa traim cinstit si corect in tara asta chiar suntem protejati??????????!!!!!!!!!??????????
poate nu stiti dar sunt criminali care fac doar 5 ani de puscarie (ca sa nu vorbesc de cei care nu fac........), sunt violatori care fac doar 1 an si in marea parte a cazurilor, martorii sunt amenintati (daca nu sunt snopiti in bataie sau omoriti) si intotdeauna isi schimba declaratiile (INTOTDEAUNA!).
nu mai vorbesc ca nu exista nici o protectie reala a martorilor, nu mai vorbesc ca daca faci o plingere se gaseste unul dintre militieni sa te dea pe topogan la infractor dau PIRIT, ca sa ne mentinem in termenii astia .......
si mizeriile sunt multe....din pacate unii nici nu viseaza cite mizerii sunt in justitia noastra.
nu vreau sa continui ca ma apuca greata! :mrgreen:
 

LDH

Well-Known Member
Trenulist
Dorin,

Toate cele scrise de tine sunt adevarate si la fel de adevarate si reale pentru toate celelalte tari ale lumii FARA EXCEPTIE.

Ca sunt in proportie mai mare sau mai mica decat in RO este de discutat.
De ce la ei TOTUSI este altfel decat in RO?
Simplu, am mai spus-o, proportia celor care vor binele este mai mare cu 2% MINIM decat a celor care vor raul si majoritatea hotaraste la care se adauga frica de lege si consecintele nerespectarii ei deci NU CONSTIINTA.
Ecuatia este foarte simpla.
 
L

lok

Guest
eu propun infiintarea pedepsei cu moartea prin injectie letala sau impuscare tuturor criminalilor, violatorilor etc. mai bagati voi la etc. si executiile sa fie publice, pe stadion, cu public format din categoriile ce urmeaza mai departe. taierea unei miini hotilor, munca la ocna pentru cei cu crime mai mici si munca in folosul comunitatii pt cei care au mai ramas necategorisiti aici. de asemenea propun desfiintarea amenzilor penale. sint o aberatie. amenda normala si munca silnica. :-x :-x :-x singura problema e ca cei care ne conduc ar trebui sa fie primii pe esafod ca executati. deci, neviabil. :-x :-x :-x
 

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Dec 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
dupa cele citite aici si postate in ultimile zile, un sigur lucur este cert in lumea noastra si acela este: APOCALIPSA.

ii dau dreptate lui LDH. Ne-o facem singuri.

nu extraterestrii, dupa cum viseaza unii, vor nimicii lumea noastra. nici o zeitate dornica de razbunare nu va sterge pamantul din univers, caci atunci cand vor veni sa ne distruga sau cand zeitatea va vrea sa ne piarda, vor ramane uimiti sa constate ca am facut singuri ceea ce trebuiau sa faca ei.

Apocalipsa este sigura fiindca noi singurii ii cladim calea spre existenta.Nu e dragut?
 

srazvi

Well-Known Member
Trenulist
14 Mar 2016
1.095
0
Arad
LOCATION
Arad
senatul a aprobat tacit ieri legea pentru infiintarea politiei animalelor :D
 

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Dec 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
http://www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/buzau-catelus-de-cateva-luni-aruncat-de-la-etaj.html?msg=success#AddComment
si
http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=16886priviti, judecati, criticati.

oare ne mai numim oameni?