In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Dane, este o diorama cu arie de sezon la Sinaia. Intreaba-l pe Bogdan cel brasovean cum a dioramit pentru minus grade.
Dai o bere din partea cu inghetzu...
Danutz, in 2-3 saptamani ninge la Cluj, iti fac io pachet in geanta izoterma si-ti trimit zapada cu stancile, sa nu se strice. Ambalez la metru cub , cum platesti?
Prefer gheatza sau cash, sau lichid, dar daca e rece, ingheatza lichidul si intepeneste ca ieconomia.
Salutare.
Am un sfat pentru tine, noi la sinaia am folosit adeziv dat in strat subtire (pulverizat) dupa care am presarat zapada .
Problema mare este ca in unele zone zapada a ramas alba exact ca si culoarea initala iar in altele a prins o tenta galbuie.Sincer nu stiu cauza deoarece ce este la baza (dedesubt ) nu are culori sau tente diferite.
Sfatul meu este sa nu lipesti zapada decat in zonele unde nu sta (inclinatie mare etc. Ea oricum o sa vezi ca in timp devine lipicioasa (absoarbe umezeala).
Pentru a presara zapada uniform foloseste o sita de bucatarie de metal, te ajuta foarte mult.
In zonele unde pui prea multa foloseste un aspirator mic (bucatarie sau auto) care are rezervor si astfel poti aspira zapada si refolosi - alt avantaj daca nu o lipesti.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.