Salutare
Ma gandeam ca este posibil ca fiecare trenulist sa mai aba si alte pasiuni .
Spre exemplu stiu ca Florinn de la Cj este inebunit dupa bicilclete , Gam 3 este pasionat de fotografie ,Sandy cica mai canta pe ici-colo
(sper sa nu-mi sariti in cap fratilor)si astfel eu subsemnatul sunt pasionat de tot ce se misca cu motor si cu care poti face curse .
Iata despre ce este vorba
Bestia ascunsa ,asteptand sa iasa pe pista
Micul monstru care poate atinge si 100km/h la 5 cm de asfalt , iar acceleratia este ceva ce sincer doar cu o masina sport puternica o poti resimti .
Inima bestiei , rosie binenteles si care dezvolta de la 16 pana la 19 HP in functie de setari
Increngatura de furtunase,tevi,surubele si in planul indepartat rezervorul pentru lichidul hidraulic de frana minim DOT 4 (rezistent la super temperaturi)
Pe scurt este un KART
Motor HONDA OHV GX 390 modificat - 4 Timpi ,1Cilindru ,Racire cu aer,filtru sport,benzina fara plumb
Frana Hidraulica (placute frana facute pentru Mercedes ,taiate si modificate)
Scaun ergonomic , tapitat , volan imbracat in material special
Oprire motor cu buton pe volan
Carenat RACE 2007
Am participat la cateva concursuri , unul de anduranta (3 Ore cu pauza alimentare) la care am castigat locul III .
Daca careva dintre voi il intereseaza sau este pasionat si de acest sport rog E-mail sau PM sa mai schimbam idei ,etc ,etc
PS .Bomba pe roti poate fi si de vanzare acum depinde de multeeee variabie
Astept si alti impatimiti ai altor sporturi si nu numai sa-si etaleze "slabiciunile" , astfel ne cunoastem mai "profund"
Ma gandeam ca este posibil ca fiecare trenulist sa mai aba si alte pasiuni .
Spre exemplu stiu ca Florinn de la Cj este inebunit dupa bicilclete , Gam 3 este pasionat de fotografie ,Sandy cica mai canta pe ici-colo
Iata despre ce este vorba
Bestia ascunsa ,asteptand sa iasa pe pista

Micul monstru care poate atinge si 100km/h la 5 cm de asfalt , iar acceleratia este ceva ce sincer doar cu o masina sport puternica o poti resimti .

Inima bestiei , rosie binenteles si care dezvolta de la 16 pana la 19 HP in functie de setari

Increngatura de furtunase,tevi,surubele si in planul indepartat rezervorul pentru lichidul hidraulic de frana minim DOT 4 (rezistent la super temperaturi)

Pe scurt este un KART
Motor HONDA OHV GX 390 modificat - 4 Timpi ,1Cilindru ,Racire cu aer,filtru sport,benzina fara plumb
Frana Hidraulica (placute frana facute pentru Mercedes ,taiate si modificate)
Scaun ergonomic , tapitat , volan imbracat in material special
Oprire motor cu buton pe volan
Carenat RACE 2007
Am participat la cateva concursuri , unul de anduranta (3 Ore cu pauza alimentare) la care am castigat locul III .
Daca careva dintre voi il intereseaza sau este pasionat si de acest sport rog E-mail sau PM sa mai schimbam idei ,etc ,etc
PS .Bomba pe roti poate fi si de vanzare acum depinde de multeeee variabie
Astept si alti impatimiti ai altor sporturi si nu numai sa-si etaleze "slabiciunile" , astfel ne cunoastem mai "profund"