Parlamentul- Gaura neagra

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
Salut trenulisti! Scarbit de politica, va prezint candidatii partidelor care se vor in parlamentu' lu' Peste si in guvernul Bau-Bau.
Din partea Partidului Sugativelor Democrate, candidatta Birchalica Muyanol.Promite ca va ridica interviul in masina la rang de comportament monden cu aplicativitate in tot partidul.Acolo mai este unu' de care trebuie sa ascundem vaselina si margarina, parca avea multe case si tablouri Chiciulescu.
Partidul Conservelor il propune pe Felix Turnatorel ca scobitoare de sprijin pentru partidul mai sus amintit.
Partidul Neseriosilor Lingai il propulseaza pe Marlanu Moliceanu pe ravnitul post de sef de trib la tentativa de guvern (care a fost si va fi) si promite ca o vom duce bine daca alimentam la pompele sponsorului, recte patricelu petronelu, prieten si cu nea' Nelu.
De aceea ma duc cu marker-ul la vot, sa desenez un chenar pe buletin in care voi scrie:parlamentul este o Gaura neagra. Acolo pun stampila!!! O institutie inactiva, indolenta, ne ignora, hai sa-i ignoram si noi!