Parerea dvs despre o locomotiva

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

flore123

New Member
16 Ianuarie 2008
7
0
este metalica toata,nu are lumini, tampoane cu arcuri,motorul silentios, dupa cum se vede in poza are inscriptia ,,M+F''. Daca puteti sa-mi spuneti de cine ar fi fabricata si cind,cam care ar fi valoarea ei cu toate ca nu intentionez sa o vind. Astept parerile dvs,multumesc.[IM
 
Salut,
Daca nu ma insel este prescurtarea de la Merker & Fischer .A fost o firma care a facut kituri de locomotive.Daca a vandut si modele gata montate nu stiu.Dar faptul ca este din metal turnata (ceva ce face azi Weinert ,dar mai fin si mai scump).Mergi odata pe Google si cauta dupa Merker & Fischer.
 
Merker & Fischer a facut si modele montate nu numai kituri prin anii '70. Nu mai exista in ziua de azi. Modelul din foto cred ca provine dintr-un kit, arata prea rau pentru unul "fertig"! De curiozitate voi cauta intre vechituri catalogele M&F.


PDI