va rog mult spuneti-mi si mie care este inclinatia maxima pentru o panta sa fie urcata bine. am inteles ca 4%. multumesc anticipat
macleod a spus:depinde foarte mult de ce locomotive ai in dotare, pentru ca am testat si a fost ok si pe la vreo 6%, cred ca puteam sa urc si mai mult
in general se recomanda panta la 3-4%, pentru a impaca si capra si varza, dar dupa cum spuneam, depinde de materialul locomotor
atentie mare daca ai macaze amplasate in panta sau la baza ei, pentru ca multe locomotive au tendinta sa sara daca nu le convine ceva
oricum, nu este o reteta sigura, trebuie testat inainte, pentru ca dupa cum zic si medicii, nu se trateaza boala ci bolnavul (bine ca la noi nu mai merge niciun tratament, deja suntem irecuperabili); astfel incat cel mai bine daca poti sa faci un traseu temporar si sa verifici materialul rulant ... e solutia cea mai buna la care ma gandesc
</e></QUOTE>analogic_fan a spus:</s>va rog mult spuneti-mi si mie care este inclinatia maxima pentru o panta sa fie urcata bine. am inteles ca 4%. multumesc anticipat<e>