Pacific 4-6-2 BLI

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.307
355
galati
LOCATION
galati
Am vazut ca ar trebui sa apara in Aprilie. Intrebarea este daca modelul American se preteaza la conversia in locomotiva 2-3-1 a CFR. In varianta nedecorata cred ca ar fi ideal. Pe site sant o gramada, in toate culorile si inmatricularile. Amatori la N. Stiu doar ca americanu numara rotile iar europenii le codeaza dupa nr de osii.
 

cosmin78

Well-Known Member
Trenulist
28 Aprilie 2007
6.237
912
Porto/Craiova
YAHOO
cosminn78
LOCATION
Porto/Craiova
Singurul lucru in comun este configurația osiilor. Trebuie confirmate: diametrul osiilor, ampatamentele, forma blocului de cilindri. Trebuie modificat: poziția blocului de cilindri, bielele, roata și biela motoare, cazanul, marchiza, traversa frontală, etc... . Asta doar la mașină, tenderul trebuie refăcut complet.
 

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.307
355
galati
LOCATION
galati
Si eu care credeam ca locomotivele tip Pacific CFR sant una si alta cu cele USA. Ce spui tu e asemanarea dintre oaie si capra. Nu cred ca o sa faca cineva asa ceva la N. Eu unul sigur nu. O sa o cumpar ca sa o am in parcul meu de loco americane, o sa o caut neagra, nu culorile baltate de pe site-ul lor. Probabil ca ma voi distra incercand sa fac un DA decent din Taigaua Trix luata de pe ebay. Singura loco romaneasca care m-a fascinat.