P3001 spre Sinaia - cu bicicleta

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
\salut.si eu am in plan o astfel de catarare .nu e necesar sa te duci cu personalul.exista de dimineata un tren rapid care merge pana la sibiu si are in componenta un vagon de clasa intai cu spatiu special alocat bicicletelor ce ofera posibilitatea sa le legi acolo cu antifurt. Toata chestia cu transportul in vagonul asta al bicicletei este GRATIS :aplauze: :aplauze: :aplauze: :roll: :roll: :roll: .......nu mai stiu exact ce tren e sa ma interesez cumva prin colectia de bilete....
 
Si ce treaba are Sibiul cu Valea Prahovei?

@frequent: nasul nu spune nimic, singura problema vor fii oamenii si ca va trebui sa stai mereu langa bicicleta.
 
gr1m a spus:
Si ce treaba are Sibiul cu Valea Prahovei?
este doar o informatie pentru ca nu mai tin minte numele trenului care merge inspre Sibiu si trece pe Valea Prahovei. Tind sa cred ca este vorba de R831.
 
Chiar nu vreau sa dau bani de rapid pt asta. Biletul la P clasa 2 e 11 lei.

O sa stau langa bicla, nu-i o problema daca stau in picioare 3 ore pan'la Sinaia.

Toate cele 3 trenuri directe Buc Nord - Sibiu merg pe valea prahovei (via Brasov); dimineata e A 1622 care are vagoane pt biciclete ce merg numa pana la Brasov.

Multumesc !

Later edit : sogard, e R 827, dar e dupa amiaza.
 
Am gasit biletele vechi si intradevar R831 are si acesta in compozitie un vagon care permite transportul bicicletei. Pretul rapidului e mare dar studentii inca mai au reduceri...cat nu se stie... :?:
 
Reducerea e de jumatate din pretul total al biletului....asta daca ai carnetelul ala cu file roz.
 
Ai mers pana la urma cu bicicleta? Ca aveam in plan si eu o excursie la Crucea de pe Caraiman (fara bicicleta), dar cu Mos Martin nu se stie niciodata... Asa ca am tot amanat, dar daca am fi mai multi...
 
Salut! Orice accelerat pe relatia Bucuresti-Brasov are in componenta vagon pentru bicicleta. Nu va sfatuiesc cu personalul sau alt tren ce NU are in componenta vag. pt. bicicleta pt. ca 2 biciclete ocupa un compartiment!!!!si nici pe hol nu are loc.
Cat priveste catararea, este DISTRUGATOARE , din gara SINAIA pana la 1400 - 2h30min!
BAFTA!
 
Noroc !

Am fost pana la urma, puteti vedea aici :

http://picasaweb.google.com/razvandansilion/SinaiaCota14002082009

Intr-adevar e greu cu bicla nepliabila in tren cu vagoane compartimentate.

E mult mai bine cu acceleratele cu vagoane de biciclete (A 1745 si A 12622).

Catararea pana la cota e grea (mie mi-a luat 1h 30", dar se poate mai bine), ma antrenam pentru o catarare mult mai grea, cea de la Paltinis, unde am fost week-end-ul trecut :

http://picasaweb.google.com/razvandansilion/KingOfMountain78August2009

Pentru asta am mers cu bicla in tren astfel : A 1745 pana la Copsa Mica, apoi un personal sageata pana la Sibiu, de aici incolo cu bicla.
La intoarcere - personal sageata din Sibiu la Copsa Mica, apoi A 1742 (am pus bicla in buda toata noaptea, ca nu are vagon special) pana la Bucuresti.
 
Salut tuturor, am programat plecarea mult asteptata de mine pentru sambata ce urmeaza 22.08.2009 cu acceleratul 1745 cu pornire din Bucuresti in directia Cimpina.
Ca participanti vor mai fi doi amici care vin de dragul plimbarii cu bicicleta, ca la capitolul trenuri nu sunt pasionati. Traseul pe care l-am ales este de 10 kilometri in jos pe langa calea ferata pana la cele doua poduri feroviare peste raul Prahova. Acolo om vedea noi ce mai facem :D ....astept participanti daca este cineva doritor.
 
Apropos de biciclete, aveti grija pe unde si cum le lasati sau ce uitati pe ele, ca mie mi-au sutit azi vitezometrul (vreun flamand, dar din vina mea ca nu mi-am luat cu mine obiectul); am zis totusi ca o agentie de presa(cu portar, liftiera) e un loc de incredere. M-am inselat! Sunt HOTI peste tot!!! Asadar, ATENTIE!
 
Va salut din nou !

As dori ca, din primavara, sa realizez din nou niste expeditii ciclisto-feroviare.

Pentru inceput : am sa sui bicicleta in tren, pe A 1691 sau A 1693, si o sa ma opresc la Caransebes, pentru a parcurge pasul Poarta de Fier a Transilvaniei pe 2 roti, pana la Subcetate Hateg. De acolo vreau sa ma intorc cu A 1824 la Bucuresti.

Imi puteti spune ce compunere au aceste trenuri (ca sa stiu daca pot sa imi "cazez" bicla mai in liniste, intr-un spatiu care sa nu-i deranjeze pe ceilalti pasageri) ?
 
Cand anume planifici plimbarea ? Eu imi pregatesc bicicleta momentan, sper ca la sfarsitul lui martie sa fie gata. Legat de componenta trenurilor cred ca e cel mai bine sa mergi in gara sa vezi.
 
Sa se mai incalzeasca pe afara, macar un 10 - 15 grade.

De asemenea, vreau sa mai vizitez si

- viaductul Topolog (The Great One) pe traseul asta :

http://www.bikemap.net/route/376041

- zona Resita - Anina - Oravita, pe traseul asta :

http://www.bikemap.net/route/239440

(si o excursie cu trenul pe acea linie monumentala).

Oricum, anul asta vreau sa vad locuri unul si unul, de aici de pe la noi.
 
Maine cursa cu bicicletele la 7.30. Plecare cu acceleratul 1745 spre Campina cu vagon de biciclete, destinatia: Podurile feroviare de la Bobolia. Traseu: Drum judetean si Drum forestier (de tara :lol: ). Distanta 10km. Pretul biletului este de 20 de lei. Cine doreste sa participe ma poate contacta pe PM. :roll: